Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Sokat fogytam szules ota,...

Sokat fogytam szules ota, lehetek meg a regi?

Figyelt kérdés

Baba elott magas voltam es vekony, sportos. Eleg sokat hiztam terhesen, kb 20-22 kg-ot, ami osszessegeben alig latszott, gondolom a magassagom es a nagy pocakom miatt nem volt feltuno.

Ket es fel honapos a fiam, nemreg szultem, de zuhannak le a kilok, mar 17 kilo lement, tulajdonkeppen alig maradt plusz, de megis ugy erzem, hogy fenyevekre vagyok a regi alakomtol. Sokkal vastagabbnak tunok, puhabbnak, a csipom szelesebbnek. Tornazni masfel honapja tornazom, de nen latom, hogy erosodnek, szalkasodnek.

Anyukak, ti visszanyertetek mar a regi formatokat (nem a sulyotokat, mert az meg nem minden)?

Vissza lehet?

2009. febr. 12. 17:36
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Én 7 hónapja szültem,de a régi alakom közel sincs.Igaz én nem tornázom,mert estére hulla vagyok,napközben meg nincs időm,annyit teszek,hogy odafigyelek,estére mit eszem,és mennyit.De a testem,áá,mindegy,tudod én nem is teszek érte,de nem hinném ,hogy a régi lehet,.Legalábbis nálam,Amúgy ha tudsz rendszeresen tornázni,és kitartó vagy,persze visszanyerheted a régi énedet.De baba mellett nehéz már olyan fittnek lenni,nem?
2009. febr. 12. 17:47
 2/6 A kérdező kommentje:

Tornazas teren nekem annyi szerencsem van, hogy a kisfiam nagyon nyugodt baba (egyenlore), atalussza az ejszakat, hatkor eszik, majd visszaalszik. Mivel korankelo voltam mindig, igy hajnali etetes utan hasznalom ki az idot, akkor tornazom, nap vegen mar eselyem sincs, ha halogatom.

Szeretnek a regi lenni, beleferni a ruhakba es nem kolteni ujakra, es igen, a ferjem miatt is szeretnek ismet formas lenni (nem tette sohasem szova, igy is szeret, de en igy tartanam vele szemben iskorrektnek).

Meg mielott barki megszol (mert sajnos itt elofordul), a tejemnek nem art a torna, ugyanis nincs, be sem indult, het hetig kuzdottem erte, majd feladtam es akkor kezdtem tornazni.

2009. febr. 12. 18:03
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Lehetsz a régi, de agy magadnak max egy évet!

Nagyon ajánlom: Rubint Réka : Add önmagad 3. c. DVD, 30 perc popsi, 30 perc hasizom, 30 perc felsőtest!

2009. febr. 12. 20:01
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

szia! szerintem simán lehetsz olyan mint régen, mert jó alkatod van és akaratod is, hisz tornázol a baba mellett.

másfél hónap még azért kevés a látványos változáshoz, nem? a szálkásodésra értettem.

azért nagyon irigyellek ám a lecsusszant kilók miatt :)

én mindig is küzdöttem velük, amolyan puhácska-molettecske alkatom van. fel is szedtem egy huszast a terhesség alatt (ja, végig tornáztam!), 4 hónapja szültem és még egy deka se ment le...

egy hónaja tornázom, de csak hetente kétszer tudok 1 órát, amikor nagyi-program van. azt már érzem, hogy kezdem visszanyerni a vitalitásomat, nem vagyok hulla egy lépcső tetején, mint szülés után pár héttel.

igyekszem és reménykedem, de nekem kevesebb esélyem van a régi testemre, mint neked :)

2009. febr. 12. 20:08
 5/6 anonim ***** válasza:
100%
Én azt gondolom, hogy lehetséges visszanyerni majdnem teljesen az alakodat, de ahhoz idő kell...nem 1-2-3 hónap. Valóban...hiába vagy ugyanannyi kiló, mégis másként fogsz kinézni egy kicsit, de ez nem meglepő, szültél egy gyereket!
2009. febr. 13. 00:50
 6/6 anonim ***** válasza:
100%
Majdnem 8 hónapja szültem, 12 kilot szedtem fel . Eddig kb. 4(!) ment le, úgy, hogy keveset eszem 5 után szinte semmit, max joghurtot. Állítólag kb. 1 év kell, mire az ember eléri a régi formáját. Úghogy várok.Régen állítólag bomba alakom volt:)Most csípőm szélesebb lett, kajaim izmosak a gyerekcipeléstől.. Türelem.
2009. febr. 13. 22:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!