Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Ugy nem baj, hogy leirom?...

Ugy nem baj, hogy leirom? Annyira boldog vagyok, hogy majdnem lebegek es meg kell osztanom az oromomet masokkal is!

Figyelt kérdés

Mindenkitol elnezest kerek aki nem szereti az ilyesfajta "kerdeseket"...mivel ez nem is kerdes, csak nagyon-nagyon boldog vagyok!

Kislanyom oxigen hiannyal szuletett es eleg sok problemank van/volt a mozgasaval, de ma eloszor egyedul felallt, ugy, hogy ezt meg nem is tanitjuk neki :)

Igaz meg csak kuszik negykezlabra all es kutyazik ,egyedul felul, de ez nekem hatalmas elorelepes.

1.5 honapja meg csak forogni tutdott!

Raadasul ma volt az elso ejszakank, amikor egyedul aludt az agyaban es nem akart at jonni hozzank :)

Hetfon lesz 1 eves:)

2011. febr. 11. 14:09
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
81%

Gratulálok, nagyon ügyes kismanó!

Örülök nektek:)

És boldog szülinapot a picinek:) (bocsi, a nagylánynak:D)

2011. febr. 11. 14:13
 2/20 anonim ***** válasza:
80%
gratulálok:)
2011. febr. 11. 14:13
 3/20 anonim ***** válasza:
81%
:) Veletek örülök én is,nagyon ügyi a kislányod!A picikben hihetetlen sok erő és akarás van ám!Hamar fel zárkózik !Csak így tovább,minden jót nektek! :) Egy két és fél éves és egy 3 hónapos kisfiúk anyukája
2011. febr. 11. 14:14
 4/20 anonim ***** válasza:
78%
Gratulálok!! További sok-sok hasonló boldog percet, órákat!
2011. febr. 11. 14:14
 5/20 anonim ***** válasza:
81%
Veletek örülök én is :D
2011. febr. 11. 14:16
 6/20 A kérdező kommentje:

Nagyon szepen koszonom!

Biztosan mindenki nagyon orul amikor a babaja uj dolgot tanul, de nekunk a gyogytornaszok ezt kb fel ev mulvara josoltak.Ha nem latom sajat szememmel el sem hiszem!!

Ugy kifaradt, hogy alszik mar egy oraja :D

Mindenkinek jo egeszseget kivaok!!

Es koszonjuk szpen a koszontest is!!

2011. febr. 11. 14:17
 7/20 anonim ***** válasza:
81%
Gratulálok nektek. Sok sok örömteli pillanatot kívánok, fejlődést és boldogságot.
2011. febr. 11. 14:19
 8/20 anonim ***** válasza:
77%

Az én kislányom mozgásfejlődésével is volt gond, szintén oxigénhiányos probléma miatt. Mára teljesen egészséges. :)

Nagyon örülök a sikereteknek, köszönjük, hogy megosztottad velünk!

2011. febr. 11. 14:20
 9/20 anonim ***** válasza:
72%

Gratulálok!

Veletek együtt örülök, tudom mit jelent ez. Unokaöcsém is átvészelte ezeket. Most már nagy fiú, 11 éves és semmi nem látszik abból, amivel le volt maradva (különben már két éves korára behozta a lemaradást). Korabeli gyerekekkel járt oviba, most is korabeliekkel ötödikes nagy legény.

Fel a fejjel, kitartás!

A nagylánynak boldog szülinapot, ügyesedjen napról-napra, nektek pedig sok örömöt, egészséget, hogy tudjátok felnevelni és gyönyörködni benne.

2011. febr. 11. 14:21
 10/20 A kérdező kommentje:

Nagyon szepen koszonom mindenkinek a jokivansagokat es mindenkinek minden jot kivanunk :)

Legyen olyan szep a napotok mint nekunk :)

2011. febr. 11. 14:22
1 2

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!