Szerintetek normális az h egy anya vagy egy apa szájra puszit ad gyermekének?
Szerinted normális, hogy ezt minden 2. nap felteszi valaki?
Nem mindegy, hogy valaki az 1 éves, vagy a 18 éves gyermekének ad szájra puszit.
Nekem soha nem adtak rokonok szájra puszit.
Ennek ellenére nem néznem le vagy ítélem el azt, akik szájrapusziznak.
Az életemet nem befolyásolja.
Jó sokadik ilyen kérdése ez már és lett is belőle vita jócskán. Szerintem nem undorítóbb, mintha a kisbabának a combját, vagy a fülét puszilgatnák. Egész kicsi gyereknél annyira nem tartom borzasztónak, bár én nem vagyok egy szájra puszilgatós.
Amúgy meg amíg nem smárolják le a gyereket, akkor a családra tartozik. Általában előbb-utóbb a gyereknek lesz kellemetlen, akkor meg nem szabad erőltetni.
Hát szerintem undorító nemtől, kortól függetlenül.Szájra puszit a kedvesemnek adok, szerelemből.A többiek meg arcra puszit maximum.Nálam ez egy nagyon intim dolog.
Én mindig megbotránkozom, ha ilyet látok.
Már miért smárolnám le a nagyapámat??Vagy miért kell egymást "nyalogatni" , mint a kutyák??
23L
Én is csak ki tudtam ezen akadni, hogy minden egyes nap megkérdezi ezt valaki!
Sőt, pár napja már össze is veszett ezen pár emberke hogy ki lopte a kérdést kitől! Ha neked lennék töröltetném ezt az újabb "beszéljük ki a nekünk tetsző szokást folytató anyukákat" kérdést, beírnám a keresőbe valamelyik kulcssavát a kérdésnek és a kiadott 50 ugyanilyen kérdést végigolvasgatva kielégíteném a kíváncsiságomat.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!