Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Szerintetek normális az h egy...

Szerintetek normális az h egy anya vagy egy apa szájra puszit ad gyermekének?

Figyelt kérdés
Szerintem undoritó !!! :D
2011. febr. 7. 15:32
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Hány ilyen kérdés lesz még? Szerintem is undorító, de kár ezen vitatkozni, úgy is mindenki azt teszi, amit jónak lát.
2011. febr. 7. 15:33
 2/13 anonim ***** válasza:
Nekem az egyik volt osztálytársam 19 évesen az anyjának még szájra puszit adott..tényleg undorító volt. :D
2011. febr. 7. 15:37
 3/13 anonim ***** válasza:
100%
Attól függ,mennyi idős gyermek.Az enyém pár hónapos,és adok a szájára puszit.Nyilván 3-5-10 éves korában nem fogok.
2011. febr. 7. 15:38
 4/13 anonim ***** válasza:
100%

Szerinted normális, hogy ezt minden 2. nap felteszi valaki?

Nem mindegy, hogy valaki az 1 éves, vagy a 18 éves gyermekének ad szájra puszit.

2011. febr. 7. 15:40
 5/13 A kérdező kommentje:
utolsó sztem amit irtál teljes mértékben nem undi !!de ez a gyerek már 14-15 éves xD
 6/13 anonim ***** válasza:
100%

Nekem soha nem adtak rokonok szájra puszit.

Ennek ellenére nem néznem le vagy ítélem el azt, akik szájrapusziznak.

Az életemet nem befolyásolja.

7/13 anonim ***** válasza:

Jó sokadik ilyen kérdése ez már és lett is belőle vita jócskán. Szerintem nem undorítóbb, mintha a kisbabának a combját, vagy a fülét puszilgatnák. Egész kicsi gyereknél annyira nem tartom borzasztónak, bár én nem vagyok egy szájra puszilgatós.

Amúgy meg amíg nem smárolják le a gyereket, akkor a családra tartozik. Általában előbb-utóbb a gyereknek lesz kellemetlen, akkor meg nem szabad erőltetni.

2011. febr. 7. 15:42
 8/13 anonim ***** válasza:

Hát szerintem undorító nemtől, kortól függetlenül.Szájra puszit a kedvesemnek adok, szerelemből.A többiek meg arcra puszit maximum.Nálam ez egy nagyon intim dolog.

Én mindig megbotránkozom, ha ilyet látok.

Már miért smárolnám le a nagyapámat??Vagy miért kell egymást "nyalogatni" , mint a kutyák??

23L

2011. febr. 7. 15:45
 9/13 anonim ***** válasza:
50%

Én is csak ki tudtam ezen akadni, hogy minden egyes nap megkérdezi ezt valaki!

Sőt, pár napja már össze is veszett ezen pár emberke hogy ki lopte a kérdést kitől! Ha neked lennék töröltetném ezt az újabb "beszéljük ki a nekünk tetsző szokást folytató anyukákat" kérdést, beírnám a keresőbe valamelyik kulcssavát a kérdésnek és a kiadott 50 ugyanilyen kérdést végigolvasgatva kielégíteném a kíváncsiságomat.

2011. febr. 7. 15:49
 10/13 anonim válasza:
3éves korukban a gyerekek az anyjuknak akarnak szájrapuszit adni, ha magamból indulok ki, most már undorító..
2011. febr. 7. 15:49
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!