Mihez közel választottál óvodát? A lakóhelyedhez, vagy a munkahelyedhez?
A bölcsi a lakóhelyhez van közel, kb. két perc gyalog, egy utcában vagyunk a bölcsivel.
Az ovit más kiválasztottam, az az egyetemhez van közel (gyakorlatilag néhány teremből be/le lehet látni az ovi udvarára, van közös fal), viszont remélem nyártól a lakóhelyünkhöz is közel lesz, mert ott akarok új albérletet keresni. Itt, ahol lakunk, hát.. egy óra buszozás mire odaérek, már nagyon unom.
Mi bajom a romákkal? Itt a faluban nap mint nap elmegy a házunk előtt egy roma csaj, viszi a gyerekeit oviba. És mesélte egy ismerősőm, hogy kórházban, mikor szültek, egy szobában feküdtek és meglopta a csaj. Na most az ilyen, mire neveli az akár 3-6 éves gyerekét is, meg ha bemegyek az oviba, fogjam magamhoz a táskám, mert hátha belenyúl? Jobb az ilyet elkerülni, nem járunk egy helyre ilyenekkel és nem kell figyelnem erre.
Egyébként Fehérváron a 5-7 éves gyerek már megvernek a temetőbe járó néniket, van térfigyelő kamera meg ott posztol a rendőr folyamatosan, mert ugye büntetni nem lehet őket. És oviba járnak ezek is meg iskolába is, mert a családiért kötelező nekik.
Én a munkahelyemhez közel szeretnék óvodát választani,de oda nem veszik fel,mert nem vagyok Szegedi.A helyzet ez:
6ra járok dolgozni Szegedre 45 kilométerről.Az ottani ovi nem vesz fel "külsős" gyerekeket.Itthonról 3:55kor indulok,a 4:10es buszhoz.4kor még nincs óvoda...
Haza meg 4kor érek leghamarabb,azt se nagyon szeretnék.ha fél 5re mennék a gyerekért.(kettőig dolgozok egyébként,de nem érem el a buszt,ezért ez a kiesés)
Ezért: Párom 8tól dolgozik,eddig ő is 6tól dolgozott,így ő viszi,ő hozza(igaz,így csak 6 órában melózik,de nem baj)
Szóval jobb lenne,ha mindenhol lehetne választani.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!