Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Nagy Dorka Emese. Jól hangzik?

Nagy Dorka Emese. Jól hangzik?

Figyelt kérdés
2011. febr. 2. 16:21
1 2 3 4 5
 21/45 anonim ***** válasza:
56%
Szerintem szép, de a Dorka tényleg olyan kislányos, én inkább Dórát adnék neki, azt is lehet Dorkának hívni:)
2011. febr. 2. 17:22
 22/45 A kérdező kommentje:

Köszönöm mindenkinek.

látom azért vannak bőven azok akiknek nem jön be , de nem lehet olyan név ami mindenkinek tetszik.

Számamra a Dorka egy rettentő bájos, kedves, huncut, szép név, az Emese pedig egy komolyabb név, ami felnőtt korban is jó, ha nem szeretné majd a Dorkát használni.

Köszi, Írjatok még!

2011. febr. 2. 17:23
 23/45 anonim ***** válasza:
38%

Tehát mondjuk 25 éves koráig használja a Dorkát mert aranyos, bájos, huncut név de ha mondjuk ledoktrolál vagy komolyabb munkája lesz, akkor átvált az Emesére? Ez bennem csak elméleti szinten vetődött fel, semmi rosszindulat nincs bennem, csak nem értem, a "felnőtt korában használja az Emesét" dolgot.

Bocsánat, hogy ilyen értetlen vagyok. :$

2011. febr. 2. 17:26
 24/45 anonim ***** válasza:
84%

Ilyen alapon ne válogassatok már, hogy majd vajon 20 év múlva is komoly hangzása lesz-e..

Addigra lesz egy csomó Kira, Mira, Dzseni, Kevin, Krisztofer meg miegymás, ami teljesen átlagosnak mondható manapság..(?) Nem is beszélve az "egzotikus" "csak ne legyen átlagos" "csak magyar ne legyen" nevekről..

Ma még nehezemre esik elképzelni egy Levente bácsit pl, attól függetlenül, hogy tetszik ez a név, vagy egy Lilla nénit, amit szintén szeretek, de szerintem 40 év múlva teljesen normálisnak számít majd, és nagyítóval kell majd keresni a Bélákat, Jenőket meg Margitokat.

Szóval az Emese és a Dorka is nagyon szép, kedves név!

2011. febr. 2. 17:32
 25/45 anonim ***** válasza:
56%
A Dorka becézés és csak gyerekkorban szép, utána kínos. Legyen Dorottya vagy Dóra és becézzétek Dorkának.
2011. febr. 2. 18:14
 26/45 anonim ***** válasza:
74%
Engem is Dórának hívnak, sokan Dorkának becézgetnek, ami jelen esetben rendben is van, mivel 20 éves vagyok. Viszont idősebb koromban nem hiszem, hogy örülnék annak, ha valaki Dorkázna..
2011. febr. 2. 18:31
 27/45 anonim ***** válasza:
62%
Szerintem szép, aranyos!
2011. febr. 2. 19:10
 28/45 anonim válasza:
54%
Nagyon sok kislány kapja mostanában a Panka,Panna,Lili...stb.neveket. Mire felnőnek már sok "komoly üzletasszonyt" fognak igy hivni. Addigra mindennapos és megszokott dolog lesz ez.
2011. febr. 2. 19:18
 29/45 anonim válasza:
29%
nem rossz paszolnak egymáshoz
2011. febr. 6. 08:47
 30/45 anonim ***** válasza:
63%
nekem nagyon tetszik.a Dorka aranyos az Emese szép és szexi.és jó a két kersztnév ,főleg ha rövid a vezetéknév és az oviban legalább emese is lehet ha már van egy dorka és forditva.,vagy melóhelyen.e sajátomnak ha mindkét kersztnevét mondom akkor tudja ,hogy mérges vagyok rá..pl dorkaemese utoljára szoltam ,hogy nem üvöltözünk..
2011. febr. 6. 08:58
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!