Gyuris Ruszlána. Szerintetek hogy hangzik?
Figyelt kérdés
2010. dec. 26. 19:59
2/20 anonim válasza:
Nekem nagyon furcsa...nem tetszik, bocs.
3/20 anonim válasza:
mint valami rajzfilmben .szegény gyerekkel mi lesz iskolában ezzel a névvel szerinted?hülyeség ez a sok egyedi név
melyik a vezetékneve?
4/20 anonim válasza:
ebből melyik a keresztnév? :D mert baromi sz_ar.
5/20 anonim válasza:
Beletörik a nyelvem. :-/
Bocs, de tényleg szörnyű. A "Ruszlána" név nekem eleve nem tetszik, számomra nagyon idegen (oroszos), a vezetéknévhez pedig csak hangulatvilágát tekintve illik, hangzásban nem. Mivel a vezetéknév végén van "s", a keresztnévben pedig viszonylag elöl "sz", irtó nehéz kimondani.
6/20 anonim válasza:
2. vagyok. A Ruszlána egy női név.
Egy másik vezetéknévhez talán még elmenne, de ehhez konkrétan nem jó.
8/20 anonim válasza:
egyedi az biztos. Nem szörnyűbb más neveknél. pl. Lakatos Alonzó...
9/20 anonim válasza:
utolsó vagyok én bevállalnám. Egyébként ha Nektek tetszik az a lényeg. Minden névbe bele lehet kötni!
10/20 anonim válasza:
annyira nekem se tetszik, de a ti döntésetek! a vezetéknévhez vmi finomabb hangzású nevet választanék, pl Hanna, mert a S betű és az utána lévő R betű nyelvtörő
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!