Nagy Dorka Emese. Jól hangzik?
Figyelt kérdés
2011. febr. 2. 16:21
11/45 anonim válasza:
Szerintem meg nem, mert ha gyorsan mondják vagy még a gyerekek nem tudják rendesen kiejteni a szavakat, akkor még úgy is hangozhat, hogy "nagy orra"... Ez az első belátásom erről a névről:) Bocs a negatívumért:D
12/45 anonim válasza:
16:49 jujj ez mekkora hülyeség:D
keresztlányom Dorka, és ő úgy mondta, Dojka:D olyan édesen mondta. De, hogy "orra..." hát elég érdekes
14/45 anonim válasza:
és nehogy már ez miatt ne legyen ez a neve.
15/45 anonim válasza:
Szerintem borzalmas. Mondjuk én nagyon nem szeretem a magyar neveket. A Dorka semmi komolyságot nem sugall. Nem tudok elképzelni egy 30 éves üzletasszonyt, aki Dorka...Nagyon kislányos név.
Az Emese pedig egyszerűen csak nem szép szerintem.
17/45 anonim válasza:
Szerintem sem szép név,egyiksem..Nekem vhogy nem tetszik..+utolsóval egyetértek
18/45 anonim válasza:
Nekem sem tetszik, főleg, hogy felnőttként is viselnie kell majd. Gyereknek aranyos.
Lényeg, hogy Nektek tetszen, az meg hogy mi mit gondolunk, mind1.
20/45 anonim válasza:
én sem vagyok a 2 keresztnév híve, de így együtt kifejezetten tetszik. Emese lett volna a babám, ha lány lett volna, mindkettő igényes, szép név, semmi fakszni, én adnám így.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!