Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Miért kell minden hónapba...

Miért kell minden hónapba megkérdezni?

Figyelt kérdés
Nem igaz hogy sokan nem fogják fel hogy minden hónap 1-2 munkanapján utalják a Családi Pótlékot tehát az azt követő nap rajta is van!!!!Már nagyon unalmas hogy minden hónapba többen is felteszik ugyan ezt a kérdést.Mintha csak ebből tudnának fenmaradni.Nem kell nekem esni gondolom sok a rászoruló aki hnapról-hónapra él,de akkor meg kötesse ki a netét és már spórol a hülye kérdéseken...
2011. febr. 1. 22:30
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
Ez a köttesse ki a netet, aki napról napra él, egy olyan dolog, hogy amikor beköttetem akkor nem okozott gondot, most viszont szívem szerint kiköttetném, mert nem igen telik rá, csak hát tudod a 2év hűségnyilatkozat ellen nem nagyon lehet mit tenni.
2011. febr. 2. 10:20
 12/14 anonim ***** válasza:
Bocs,de olyanról nem hallottál,hogy a gyereknek kell a sulihoz?(a csóróknak is)Speciális számítástechnikára jár,és neten adja fel a háziját....Különben is 2500Ft.
2011. febr. 2. 11:23
 13/14 anonim ***** válasza:

12500 forint nem mindenkinem számít aprópénznek, van aki ebből él hónap utolsó hetében!! A hűségnyilatkozat meg valóban nagy úr.....

Egyébkétn érdemes megszámolni hogy hányan írtak ilyen kérdést hogy "nem unjátok hogy minden hónapban megkérdezi valaki a csp-t vagy a gyest/tgyást/stb.-?"

Kicsit vicces eredményt kapsz ám így is :) Csak ebben a halmazba Te is beletartozol....

2011. febr. 2. 12:49
 14/14 A kérdező kommentje:

De hallottam már hűségnyilatkozatról,meg gyerekeknek kell kajára és minden féle dologra.MEGÉRTEM ,de most is ketten írták ki.Jó utolsó szerint én is beletartozok a többször írokhoz,OKÉ!

Szép napot és jó vásárlást mindenkinek a Csalápi Pótlékból......remélem kitart mindenkinek fizetésig

2011. febr. 2. 13:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!