Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Lassan 3 hónapja szültem, és...

Lassan 3 hónapja szültem, és 3 hete voltam dokinál is, csak egyet elfelejtettem megkérdezni: Használhatok már tampont?

Figyelt kérdés
Szedem a Cerazette-et, egy hét után "megjött" talán csak a gyógyszer miatt, és utcára nagyon nem szívesen használnék betétet. Amúgy a doki szerint minden rendben van.
2010. szept. 20. 09:30
 1/5 anonim ***** válasza:
nekem azt mondták hogy fél évig ne használjak, vagy pedig a 2. mensi után már lehet!
2010. szept. 20. 12:38
 2/5 anonim ***** válasza:
Nekem mindegyik doki azt mondta, hogy a szules utani masodik menstruacional mar lehet (tehat a gyermekagyinal es az elso mensinel tilos csak, mert ekkor meg tavozhatnak nagyobb darabok, amiket a tampon csak bent tart)..
2010. szept. 20. 15:16
 3/5 anonim ***** válasza:
Én az első mensinél már használtam tampont. Most volt meg először a szülés után 6 hónappal. És tegnap voltam dokinál és minden rendben van teljesen. Úgyhogy szerintem lehet a gyermekágyat kivéve.
2010. szept. 21. 12:08
 4/5 anonim ***** válasza:

Utolso valaszolo: az elso mensinel meg azert nem kellene, mert a gyermekagyi es az elso mensi kozott folyamatosan vastagszik a mehnyalkahartya, ami ugye egyebkent mensivel minden ciklusban tavozik. Foleg ha sokara jon meg a mensi szules utan, akkor igencsak darabos lehet a verzes a levalo, megvastagodott, eloregedett mehnyalkahartya miatt, ezt a tampon nem tudja befogadni.

Orulok, hogy nalad nem volt gond, ettol fuggetlenul nem ez a legbiztonsagosabb modszer.

Ezt ugy mondom, hogy egyebkent eszembe sem jutna betetet hasznalni, nagyon nem szeretem, szoval igen erosen "tamponos" vagyok, de az elso mensiknel soha sem mertem hasznalni szulesek utan.

2010. szept. 21. 14:02
 5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a segítséget!
2010. szept. 23. 11:36

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!