Lassan 3 hónapja szültem, és 3 hete voltam dokinál is, csak egyet elfelejtettem megkérdezni: Használhatok már tampont?
Figyelt kérdés
Szedem a Cerazette-et, egy hét után "megjött" talán csak a gyógyszer miatt, és utcára nagyon nem szívesen használnék betétet. Amúgy a doki szerint minden rendben van.2010. szept. 20. 09:30
1/5 anonim válasza:
nekem azt mondták hogy fél évig ne használjak, vagy pedig a 2. mensi után már lehet!
2/5 anonim válasza:
Nekem mindegyik doki azt mondta, hogy a szules utani masodik menstruacional mar lehet (tehat a gyermekagyinal es az elso mensinel tilos csak, mert ekkor meg tavozhatnak nagyobb darabok, amiket a tampon csak bent tart)..
3/5 anonim válasza:
Én az első mensinél már használtam tampont. Most volt meg először a szülés után 6 hónappal. És tegnap voltam dokinál és minden rendben van teljesen. Úgyhogy szerintem lehet a gyermekágyat kivéve.
4/5 anonim válasza:
Utolso valaszolo: az elso mensinel meg azert nem kellene, mert a gyermekagyi es az elso mensi kozott folyamatosan vastagszik a mehnyalkahartya, ami ugye egyebkent mensivel minden ciklusban tavozik. Foleg ha sokara jon meg a mensi szules utan, akkor igencsak darabos lehet a verzes a levalo, megvastagodott, eloregedett mehnyalkahartya miatt, ezt a tampon nem tudja befogadni.
Orulok, hogy nalad nem volt gond, ettol fuggetlenul nem ez a legbiztonsagosabb modszer.
Ezt ugy mondom, hogy egyebkent eszembe sem jutna betetet hasznalni, nagyon nem szeretem, szoval igen erosen "tamponos" vagyok, de az elso mensiknel soha sem mertem hasznalni szulesek utan.
5/5 A kérdező kommentje:
Nagyon szépen köszönöm a segítséget!
2010. szept. 23. 11:36
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!