Miért itt kell megkérdezni, hogy mit ehet a gyereke?
Figyelt kérdés
Olyan sok kérdést olvasok, hogy az egy éves gyerekének adhat gombát, meggyet, kiflit stb... !? Ha ezen az oldalon egy vadidegen ember azt írja, hogy hát persze, akkor tényleg elhiszi, és nyugodt szívvel megeteti a gyerekével?
2011. márc. 16. 15:14
1/10 anonim válasza:
Miért vagy ilyen rosszkedvű? Ez az oldal pont erre van. Feltűnt, mi a neve? GYAKORI KÉRDÉSEK! :)
Én is sokat kértem itt anno tanácsot, mikor a gyerekem pici volt, mert nem voltam biztos benne, hogy 9 hónaposan adhatok-e már neki joghurtot, vagy 11 hónaposan kiwit... vagy gombát pld. mikor és hogyan? És lám, egyetlen nem normális választ sem kaptam. És még él a lányom :) 3 éves lesz!
2011. márc. 16. 15:19
2/10 anonim válasza:
Gondolom azért, mert nem mindenkinek olyan normális és értelmes a védőnője/orvosa/családja mint nekem.
Én szerencsére tőlük minden problémás kérdésre választ kaptam, és együtt megtaláltuk a megoldást, így nem itt kérdeztem ilyesmiket, de valakinek tényleg nincs más lehetősége.
2011. márc. 16. 15:20
3/10 A kérdező kommentje:
Értem, hogy itt lehet kérdezni, ezért van ez az oldal, de nem hiszem, hogy a válaszok megbízhatóak. Lehet, hogy aki a választ írja, nincs is gyereke, nem is ért hozzá, csak unatkozik, vagy szórakozik, és a kérdező meg az ő válasza alapján dönt a gyerekéről!
2011. márc. 16. 15:24
4/10 anonim válasza:
Szerintem azt azért le lehet szűrni, ha vki szórakozik. Ráadásul nyilván nem egy válaszadó alapján fog dönteni a kérdező sem.
2011. márc. 16. 15:30
5/10 anonim válasza:
ezeknek a kérdéseknek tényleg nincs értelme, elvégre n számú hozzátáplálási táblázatot talál az ember a neten, ha keres. Én max. olyasmit kérdeztem, hogy a meggynek hogyan kell leszedni ügyesen a héját.
2011. márc. 16. 17:30
6/10 anonim válasza:
Nekem a vedonom kifejezetten karos tanacsokat adott, sosem foglalkoztam vele, DE ti nem kaptatok kiskonyvet, mikor a gyerek szuletett? Abban van egy tablazat es le van benne feketen-feheren irva, hogy mit mikortol lehet adni. Annal jobb nincs. Mennyibol tart megnezni? Minden benne van...malna, joghurt, kiwi, egyebek...jo, tenyleg az a neve, hogy GYK, de ettol meg nem kellene olyan kerdesekkel elarasztani az oldalt, amit 30 masodperc alatt ki lehetne keresni. Es nem 1-2 ilyen kerdes van, hanem allandoan, sokan a keresot sem tudjak hasznalni, megkerdezik ugyanazt szinte naponta.
2011. márc. 16. 17:50
7/10 anonim válasza:
A kiskönyvben lévő táblázat egy kalap kaki.
2011. márc. 16. 18:38
8/10 anonim válasza:
Szerintem meg relevans es a neten is rengeteg masik van. Jo, tudom, nagy dolog beirni google-be egyeseknek.
2011. márc. 16. 18:42
9/10 anonim válasza:
és ha csinálnánk egy kérdést hogy mit ehet egy baba
és mindenki leírni hogy ö szerinte mit, majd összesítenénk és lenne egy jó táblázat. hogy X hótól mik adhatók
én örülnék neki, és nekem sok segítség lenne és nem kérdezgetném mi adhatok neki.
(persze csak ha egy adott dologra több ugyan olyan válasz is jön, pl 4-6 hótól alma-írják többen akkor ez hitelesnek tünne!)
2011. márc. 16. 21:13
10/10 anonim válasza:
Kérdezője és válaszolója válogatja.
Sokszor volt, hogy én is abbahagytam az ittlétet, mert kiakasztottak őrjítő módon. Furcsállom, hogy némely baba megéri a felnőttkort attól, amit itt olvasok....
Én ha kérdezek is valamit, mérlegelem, hogy milyen választ adnak, és nem hiszek el bármit... csak egy irányt mutatnak, hogy merre kutassak a jó válasz után. Na meg mi a jó? Kinek mi...
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!