Miért kell minden hónapba megkérdezni?
Jah ez engem is idegesít :-O
Egyetértek veled kedves kérdező :-)
Szerintem csak be kellene írni a keresőbe akár itt az oldalon, vagy egyszerűen lementeni, ha valaki beírja.
De engem nem zavar, max nem nézem meg. Magamtól is tudom,mikor utalják!
24N
Tisztában vagy te azzal hogy a családi pótlék valakinek heti kajája? És a netet kiköttetni nem feltétlenül érdemes mert van olyan csomag hogy tv+telefon+net együtt, különíírni nincs értelme mert úgy sem olcsóbb ha csak a tv meg a telefon marad.
Mindegy, lényegében engem is idegesít ha valamit 20-szor megkérdeznek de a rosszindulatú kérdések is. Ne kutass más pénztárcájában, főleg úgy hogy azért a családi pótlék nem 50 forint....
Teljesen igazad van. De még csak nem is havonta egy ilyen kérdés van. Valamikor egymás alatt vannak ezek a kérdések.
Engem is nagyon idegesít, hát mégis mikor lenne, ugyanakkor amikor előző hónapokban, minden hónap első munkanapján van utalás. Nem tudom felfogni, hogy mit nem lehet ezen megjegyezni. Vagy legalább körülnézni egy kicsit, millió ilyen kérdés van.
Én sem értem és engem is idegesít.
Már többször is válaszoltam az ilyen kérdésekre, hogy nekem 4 éve minden hó második munkanapján jön meg, sohasem késett még és mindig egyszerre jön a gyed/gyes+csp, pedig előbbit a munkahelyem, utóbbit a MÁK utalja.
A kérdezgetéstől valóban nem érkezik meg előbb, de azért jó tudni, hogy mikor számíthatunk rá, még akkor is, ha nem az az egyetlen jövedelmünk.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!