A nőknél általában a 35 éves kort mondják lélektani határnak, amikor még nem számít "öregnek" (testileg-lelkileg) babát vállalni, férfiaknál ez mennyi?
Figyelt kérdés
Úgy értem,tudom hogy manapság ez a határ egyre inkább kitolódik,nem is a pszichés határokról beszélek,hanem a test elöregedéséről elsősorban.
Van egy ilyesfajta határ a férfiaknál is?
Amikor már kevésbé termékeny,vagy sokkal kockázatosabb,stb...
2011. febr. 1. 11:27
1/5 anonim válasza:
A napokban olvastam egy 94 éves férfiról akinek gyereke született. Na ő már túl van ezen a határon azt hiszem. :D
2/5 A kérdező kommentje:
:))
2011. febr. 1. 11:34
3/5 anonim válasza:
Ha fel is akarja nevelni, én 50-55 évet mondanék, de még ez is necces, hiszen jó esetben talán megéri a gyerek érettségijét. Főleg Magyarországon.
4/5 A kérdező kommentje:
Na jó,ez világos.
De egészségügyileg.
Egy 55 éves férfinak vajon még egészséges,nemzőképes a spermája?
Miközben azt mondják hogy a nőknek 35 éves kortól rohamosan romlik a pete "minősége"...
2011. febr. 1. 14:08
5/5 anonim válasza:
A férfiaknál teljesen más a helyzet,mivel a sperma "friss",állandóan újra termelődik...a nőknél ugye már a születéskor megvannak a petesejtek,tehát az együtt "öregszik" velünk.Inkább az a gond,hogy megszaporodhat a genetikai problémák átörökítése,mivel a korral ezek lehetősége is megnő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!