Normális a férfiaknál ha megváltoznak ha megtudják hogy gyerekük lesz?
Szia! Valószínűleg csak kicsit megijedt. Adj neki időt, hogy hozzászokjon a gondolathoz, hogy apuka lesz, és, hogy most már kettőtökről kell gondoskodnia.
A szextől azért is tartózkodhat, mert félti a babát, elég tipikus reakció.
Az én párom már alig várja, hogy velünk legyen a kis pocaklakó, pedig az elején el sem tudta képzelni, hogy ő apuka lesz, és ráadásul féltette az eddig meglévő szabadságát. Most meg már azzal tesz a sírba, hogy mindennap felhív, nincs e még valami. :) Tervezgeti, hogy miket fognak együtt csinálni, ennek ellenére még valamelyik nap is azt mondta, hogy tart tőle, hogy nem tud majd vele mit csinálni, ha sír. 39 hetes kismama
Szia!
Az is lehet hogy megijedt, de az is lehet, hogy a hormonoknak köszönhetően, te lettél érzékenyebb és jobban észreveszed amit eddig nem. Én borzalmas voltam a terhesség elején és végén...
Judy
3 hós és 2 éves kisfiúk anyukája
Nagyon sokat számít, amikor ultrahangon meglátja!
Az is amikor már láthatóan mozog. Az én férjem nem is akart eljönni a 4D-re velem, először, aztán már meggondolta magát, és azóta látom rajta, hogy megváltozott a hozzáállása. Eddig hiába tudta, mégsem tudott azonosulni a baba jelenlétével, mert hát gondolj bele, számára elég megfoghatatlan az egész. Nem benne fejlődik. A rosszullétet sem érzi, hiába tudja, hogy ilyenkor ez természetes. Nincsenek anyai ösztönei, terhességi hormonjai stb....
De egész biztos, hogy idővel számára is eljön az a pillanat, amikor a baba beköltözik a szívébe!
27 hetes kismama
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!