Van ilyen, hogy ennyire megváltoznak a dolgok bennem?
Figyelt kérdés
december közepén volt egy korai vetélésem. az első vérzésem január közepén volt azóta. amit furcsálltam az az, hogy a mensi előtt fájt most a mellem, viszont régebben sosem. a másik különös dolog most van: 14.napon vagyok és érzem a szúrkálást a petefészkemnél alul, tegnap előtt 18mm es tüszőm volt. Lehetséges, hogy a vetélés miatt ennyire megváltozott bennem minden? régebben a mellem sem fájt mensi előtt és a peteérésnél jelentkező fájdalmat csak hírből hallottam. érdekelne a véleményetek. Köszönöm2011. jan. 27. 12:40
1/4 anonim válasza:
Lehet kicsit megborult a hormonszinted,és azért van ez most.
2/4 A kérdező kommentje:
és szerinted a ciklus közepén én most a peteérést érzem, mint sokan mások, vagy csak....csak úgy szúr?
2011. jan. 27. 12:54
3/4 anonim válasza:
Az eredeti kérdésre válaszolva: Mindig görcsöltem menses alatt, mint állat, csak a cataflam segített. Terhes voltam, szültem, azóta nincsenek, bár még nem volt sok vérzésem, mióta újra visszajött, lehet, hogy visszaáll idővel. Szóval a hormonok, bár nem kihordott terhesség, biztos megkavartak mindent. Ha komolyan szúr, érdemes orvoshoz fordulni, lehet, ott gond van, ne intézd el, hogy, jajj, biztos csak a peteérést érzem!, azért azt nem szokták olyan sokan.
4/4 anonim válasza:
Nem tudom,hogy a peteérést érzed e,mert én még soha nem éreztem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!