Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Szülés » A nők többet érnek a férfiakná...

A nők többet érnek a férfiaknál mert tudnak babát szülni?

Figyelt kérdés
2010. júl. 7. 23:23
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Fura megfogalmazás... Férfiak nélkül nem lenne kit megszülni, szóval 1:1 :DDD
2010. júl. 7. 23:25
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Sokan vannak akik így gondolják... De nem igaz. Egyrészt a férfi nélkül szülés sem lenne másrészt meg nem ők tehetnek róla hogy nők lettek.
2010. júl. 7. 23:29
 3/8 anonim ***** válasza:
75%
Ezt a marhaságot biztos egy önálló életre képtelen feminista mondta neked.
2010. júl. 7. 23:31
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

egyik sem ér többet senkinél mindenki egyenlő szerintem legalábbis.

ez hülyeség amúgy meg pasik nélkül szülni sem tudnánk kezdjük itt :D

2010. júl. 7. 23:38
 5/8 anonim ***** válasza:
54%
Szerintem többet nem érnek a nők a férfiaknál amiatt, hogy tudnak gyereket szülni, csak szerencsésebbek. Sosem tartottam magam többre egy férfinál sem amiatt, hogy szültem.
2010. júl. 8. 08:05
 6/8 anonim ***** válasza:
81%

És azok a nők akiknek nem lehet babájuk, ők nem érnek semmit?

A férfiak meg állva pisálni tudnak!

2010. júl. 8. 11:29
 7/8 anonim ***** válasza:
54%

Utolsónál a pont!

Különben szerintem is-is. Többet érnek, mert képesek életet adni, de én sosem tartottam magam többre. Szerintem a férfi is él legalább annyit, hiszen egy hagyományos családban ő hozza a betevőt az asztalra. Tehát a nő nevel szellemileg, a férfi pedig felnevel anyagilag.

2010. júl. 8. 14:54
 8/8 anonim ***** válasza:
77%

Szerencsésebbek inkább! Olyan ösztöneink vannak, amik bonyolultabbá és érzékenyebbé teszik az érzelmi intelligenciánkat! A sok hormonnak köszönhetően spirituálisabban is fogékonyabbak vagyunk, és többre értékelünk bizonyos dolgokat! Csodálatos NŐnek lenni, nem cserélnék a férfiakkal! :)

Viszont az életem adnám egy férfiért: a kisfiamért! :)

2010. júl. 9. 22:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!