Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Mit lehet tenni, hogy az...

Mit lehet tenni, hogy az anyosom belassa, hogy nem volt igaza?

Figyelt kérdés

Ket unokaja van az egyik az En kisfiam 5 honapos,es a parom noverenek 9 honapos a babaja.

A Mi kicsinknek lett egy tudogyulladasa ami alitolag vmi virusos tudogyulladas volt,es amikor kiderult,h nincs jol a parom testvere es a babaja nem is jottek ide,nehogy elkapja O is.

Erre szegenyke vhogyan elkapta,de nem a Mi kicsinktol mert ugye nem is talalkoztunk veluk akkor mar 1,5 hete,tehat tenyleg vmi virus okozza ezt.

Es kedden nevnapozni atmentek a parom szulei hozzajuk,ugy,h meg az O babajuk beteg volt,pedig a doktorno megtiltotta,h barki odamenjen,es h Ok se menjenek sehova.Na mindegy a lenyeg,h ebbol adodik a gond,h a parom megmondta az anyjaeknak,h akkor most par napig ne talalkozzunk /egy hazban lakunk,teljesen kulon/nehogy a picikenk visszakapja a betegseget.Erre az anyosom ugy megsertodott,h mi mit kepzelunk,es h akkor O meg most sem fogja meg a gyereket nehogy vmit is atadjon neki,de termeszetese ezt inkabb gunyosan mondta.

Miert ilyen korlatolt?Pedig O is latta,h a Mi kisfiunkat majdnem korhazba is kellett vinni,mert annyira beteg lett,es akkor meg mer egy ilyet kockaztatni?

Most tenyleg En vagyok a hulye,es En latom rosszul a dolgokat?

2009. febr. 5. 22:37
 1/4 anonim ***** válasza:
86%

nem. teljesen igazad van. a baba érdeke a legfontosabb, a mama majd megbékél. Lhet h ő hordta szét azt a vírust, csak ő nem megbetegedett tőle, hanem terjesztette.

Szóval csak keményen, a kicsi még nagyon picike, a mama meg ráér! Ennyit mondj el neki, hogy senki be nem teheti hozzátok a lábát, mert nem akarod, h beteg legyen a gyerek. Amint elmúlt a járvány azonnal jöhet!

2009. febr. 5. 22:47
 2/4 A kérdező kommentje:

Koszonom,En is igy latom,h a baba a legfontosabb,es ez nem is egy kis aprosag amit ne lehetne megerteni.

De annyira faj,h ilyen korlatolt,pedig amugy egy nagyon kedves es megerto anyuka,nagymama,anyos,de neha sajnos elveti a sulykot,es akkor ilyen es ehez hasonlo dolgokkal.

koszonom a valaszodat

2009. febr. 5. 23:22
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Ha ilyen korlátolt,h besértődik,nem nagyon tudsz vele mit tenni.A babád mindenkinél fontosabb,tartsd magad az elveidhez.Ő meg majd megbékél.Neked pedig tökéletesen igazad van!!!Ki más védené meg a kis drágát,ha nem az anyja???És a férjed is jó fej,h mellettetek áll.2 gyerekes anyuka
2009. febr. 5. 23:45
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
Én is nagymama vagyok. Múltkor mondta a lányom,hogy áthozza a picit,de én kissé köhögtem. Megmondtam , eszébe ne jusson,hátha valami lappang bennem,el ne kapja a baba, Meg vagyok döbbenve,hogy egy felnőtt ember ezt nem érti meg. Kisgyerekes családhoz csak EGÉSZÉGESEN megyünk, de járványos időben lehetőleg még akkor se,mert lehet,hogy csak lappang a betegség,de már fertőzhet. Ti,kismamák pedig legyetek bátrabbak,finoman,nem bántóan,de hozzátok a vendégek (legyen az családtag vagy ismerős) tudomására,hogy ilyenkor ne látogassák meg a gyermeket. Mindent meg lehet mondani,csak meg kell találni a megfelelő hangot. Ha ennek ellenére megsértődik,majd megbékül,viszont a gyerek egészsége mindennél fontosabb!
2009. febr. 13. 22:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!