Van itt olyan anyuka, akinek 3 vagy több gyereke van és soha nem volt vetélése vagy halvaszülése és a terhességei is komolyabb problémáktól mentesek voltak?
Nekem most még csak 2,5 gyerekem van - azaz a 3. majd márciusban születik.
Az elsőt 21 évesen (fiú), a másodikat 30 évesen (lány), a harmadikat majd most 32 évesen (fiú) szülöm :)
Soha nem vetéltem el, nem volt abortuszom.
Mondjuk mind a 3 terhességgel hánytam (1. 13-14 hétig, 2. 18 körüli hétig, 3. 24 körüli hétig)-ez mondjuk borzasztó volt.
Az első kettő 9 hónap alatt sikerült,kicsi intenzitás mellett a 3. 3 hónap alatt szintén kicsi intenzitás mellett :P
26 évesen szültem az elsőt, aztán rá 17 hónapra a másodikat és erre 18 hónapra a 3.-at.
spontán és könnyen fogantak(az első 3 hónap alatt,a második fogi gátló mellett, a harmadik egyetlen nem védekezésből).
A várandósságaim teljesen probléma és komplikációmentesek voltak(mégcsak hányinerem sem volt sosem), extragyorsan és gond nélkül szültem mindannyiszor.
Mázlista vagyok :-)
Nem volt vetélésem, halva születésem, problémamnetes terhességek.
Midhárom gyerek lombik.
32, 35 (ikrek) évesen szültem.
Nekem 3 gyermekem van, most lesz a 4.-ik. Az elsőt 18 évesen, a másodikat 21 évesen, a harmadikat 23 évesen, a negyediket pedig 34 évesen fogom megszülni. Mindegyik terhességem és szülésem problémamentes volt
14hkm
Szia!
Sem vetélésem, sem abortuszom, sem terhességi komplikációm nem volt.
30,32,38 évesen szültem (a legkisebb 5 hónapos).
Ráadásul mindhárom szülésem spontán, hüvelyi úton, nagyon ”könnyen” zajlott.
Azt, hogy simán összejöttek volna, nem mondhatnám: az elsőre 5 évet vártunk, egyszer csak megfogant, minden orvosi segítség nélkül. A második szoptatás alatt, a harmadik pedig teljesen váratlanul, már nem is számítottam rá. Remélem sokaknak lesz még ilyen ”szerencséje”, de ha nem, a végén a baba a legfontosabb!
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!