A GYED-em nettó 62. 000 Ft. Az új adótörvényeknek köszönhetően, és a családi adókedvezménynek több lesz, vagy kevesebb?
Nagyon kedves vagy, köszönöm a hozzászólásodat! mit irigyled azt a büdös 20.000 Ft-ot?
140-ből élünk 3-an! Neked egy havid mi? Azért vagy ennyire jóindulatú?
Figyelj drága ha annyira jól menne hidd el nem panaszkodnék, és nem osztanék szoroznék.
ÉS tudd te tünemény NINCS VÁLASZTÁS! Vagy így kapja a férjem a fizetését, vagy KIRÚGJÁK! Vagy legyen álláskeresésin a TE állambácsinak befizetett pénzedből??? Az több mint ez a fika huszas havonta amin itt pörögsz!
Inkább azoknak tarts szent beszédet akik milliókat sikkasztanak a KÖZÖSBŐL ! Nekik nem mersz, mert csak ilyen van kéznél mint én?
Marha rosszul esik, és soha nem írok több kérdést ide, mert mindig vannak ilyen emberek, akik a kommentjeikkel megbántják a másikat.
Nem kell vele foglalkozni. Aki nem volt benne sosem, az nem tudja, hogy sajnos vannak olyanok, akik rákényszerítik az adócsalásra a munkavállalót, mert vagy becsületesen éhen hal, vagy csal, hogy megmaradjon a munkája.
Megértem a 78%-os válaszolót is valahol, de mindaddig, amíg a vezetés azzal van elfoglalva, hogy minél több hatalmat szerezzen, és minél több pénzt csináljon MAGÁNAK, addig nem lesz jobb a világ. Mindenki úgy keresi a pénzt ahogy tudja. Sajnos.
Én teljesen egyetértek a 14.03-as válaszolóval.
Ezt a rendszert azoknak találták ki, akiknek a fizetéséből levonják az adót rendesen. Most valamivel kevesebbet fognak adózni.
Ha arról van szó, hogy fizetni kell, akkor senki nem akar fizetni, de ha pénz kell, akkor mindenki tartaná a markát?!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!