Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Első babások! Ti már gondoltat...

Első babások! Ti már gondoltatok erre? Nekem nap mint nap átfut a fejemen, hogy mi nem is vállalunk több babát.

Figyelt kérdés
Nagyon nehéz ez az anyagi helyzet és nem tudom,hogy merjünk-e bevállalni még egy gyerkőcöt!Ti hogy álltok ezzel?
2009. febr. 3. 09:20
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
100%
Nekem 1 éves múlt a fiam, és minden vágyam, hogy nagy család legyen, még legalább 3 gyerek. De ez egyenlőre lehetetlen, mert még párom sincs. Meg nekem feltett szándékom volt, hogy 30 éves korom előtt szeretnék csak szülni, most 22 leszek, de még csak ősszel kezdem az egyetemet, és ha találok is párt, ahhoz éveknek kell eltelnie, hogy én még egy gyereket be merjek vállalni, ha már az előző kapcsolatom így sikerült. Mondjuk az anyagi helyzettől nem tartok, ennél már csak jobb lehet :) Mert azért azt megélni, hogy ebben a hónapban tuti nem lesz már pluszban a számlám ha a lakbért meg a rezsit kifizetem, eléggé kiborító, erre már csak azt tudom mondani, hogy csak jobb lehet.
2009. febr. 3. 13:09
 12/19 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Nekem most múlt 3 hónapos a kis fiam,és nemrég határozottan eldöntöttem,hogy igenis lesz kistestvér(aláírtuk előre mi is a socpolt,de a nem akarnám,max azt is visszafizetném).Főleg így,hogy mióta van a pici,egy ici picit eltávolodtunk a férjemmel.Vagyis biztos csak én érzem úgy hogy minden és mindenki fontosabb nálunk.És mikor a fiam átölel,hozzám búj.....szeretném,ha még egy emberkétől megkapni ezt.És nagyon igaz az,hogy ahol megél 3 ott megél a 4.is.És tényleg mi van ha Vele történik valami?Ki marad nekem?!

Remélem Ferenctestvér és az állam hamarosan észbe kap,mert ha nem,kihal az ország!!!!

2009. febr. 3. 14:40
 13/19 A kérdező kommentje:

Megoszlanak a vélemények az biztos!

Férjem ő akarna tesót,ő mindég bizik a jóban!

Neki nem volt tesója,azt monda szerette volna,hogy legyen!

Nekem 3 tesóm van!

Reméljük,még azért alakul a világ és lesz jobb is!

2009. febr. 3. 15:40
 14/19 anonim ***** válasza:
100%

8 hós a lányom, és dolgozunk a következőn. Mindenképp szeretnénk tesót, de 3 babának indultunk neki. Férjemnél is elküldtek 3 embert, csökkentették a fizuját, a munkaidejét, én gyesen vagyok, nincs munkahelyem, de úgy gondolom, hogy most megvan mindene a kicsienek, az jó lesz a következőnek, csak pelust kell venni neki. A család segít, ahol tud, hol egy pelussal, hol bébiétellel, vagy salátával, céklával, ruhával, játékkal. Mindent használtan veszek a neten, 1-2 ftoért, semmi drága ruhám nincs, és nincs 30ezer foritnos pihenőszékem sem, de ettől még boldog a babám, és az lesz a követekező is.

Ha arra vérnék, hogy jobb legyen, sosem lenne babám...

2009. febr. 3. 18:38
 15/19 anonim ***** válasza:
100%

Istenem, milyen jó ezeket a válaszokat olvasni!!! Nekem ma 3 hónapos a kisfiam... Eddig lelkiismeretfurdalásom volt, hogy a csóróság miatt szegényebb lesz az élete... Van egy gazdag barátnőm, aki minden hülyeséget megvett a lányának, ide-oda járatja,én meg csak egyre szomorúbb voltam, hogy az én picim nem kap semmi ilysmit.... Köszönöm Nektek!!!!!

A kérdezőnek pedig: Ha vágyik rá, legyen még 1 baba.. Ha már megvan, az ember úgyis mindent megtesz érte!! És egyszer hátha ebben a szar országban is jobb lesz az élet.....

2009. febr. 5. 11:41
 16/19 anonim ***** válasza:
100%

Én a cserkésztáboros válaszoló vagyok, ha így rémlik! :)

Csak annyit akarok mondani, hogy szívből örülök, hogy hozzájárulhattunk a boldogságotokhoz!

Ilíen miatt ne is legyen lelkifurdalásod egy percig sem! Sok helyen sajnos a gyermek a pénzt is jelenti egyben, nem pedig családot és szeretetet. erre mindenki figyeljen! Biznisz lett belőle, divat, brutálisan kifordulnak magukból emberek emiatt... Én is örülök, hogy vannak azért szép számmal, akik nem esnek ebbe a hibába!!

2009. febr. 5. 14:38
 17/19 anonim válasza:
Hát nem igazán ismerem az anyagi helyzeteteket de azt tudom hogy ''egyke,, gyereknek lenni a legrosszabb a világon.szeritem ha lenne egy tesója akor a továbbiak ban nem kellene neki semilyen szórakoztató eszköz mert van tesó ja ami a egy csodálatos dolog.hát igen én és öcsém közt 12 év van de még igy is roppant jól elvagyok vele szüleim gondtalanul dolgozhatnak vigyázok rá tanítom/nevelem is
2009. nov. 17. 19:55
 18/19 A kérdező kommentje:

29 hetes pocis vagyok:)))

Mégis bevállaltunk mégegy babócát.

2009. nov. 20. 23:26
 19/19 anonim ***** válasza:

02.03. 10.47-es vagyok!

GRATULÁLOK!!!!

Azóta már mi is nevelgetjük a majd 8 hónapos kislányunkat!

Csodás dolog!

Minden jót nektek továbbra is nagyon boldog karácsonyt!

2009. dec. 5. 21:04
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!