Szerintetek mire való a gyerektartás?
2. v. véletlenül elküldtem. Igen nyilván kevés bár attól függ mekkora a kisfiú.
egy kétévesnek még javában kijön pelus meg játék - a gyesen levők is kijönnek belőle-
a kiskamasznak iskolásnak valóban kevés. Ovisnak is kb. 25.000,- lenne a korrekt minimum összeg.
én havi 15000 ft-ot kapok és emmire sem elég.
Az iskolai étkezés . 9500 Ft
Angol havi 2000 (Apuka is ragaszkodik hozzá)
Foglalkoztató újság : 400 ft
Foci edzés : 2000 ft
osztálypénz : 500 ft
Havi 2 korcsolya: 600 ft
Ezek a havi rendszeres kiadások : 15000 ft és akkor még + ruha, tanszer, édesség, cipő, otthoni ellátás, rezsi, plusz költségek, ha színházba mennek 800 ft és még sorolhatnám.
szerinted mire elég a 15000 ft?
Te mit szólnál, ha a te gyerekedre is csak 20000 ft lenne egész hónapban???
ma 11:09
Akkor ezek szerint az anyja nem költ rá semmit ha csak 20000ft van rá egész hónapban????
dehogynem kell minden hónapban ruhát venni. Egyikben cipőt, másikban kabátot, overált, csízmát, és akkor csak nadrág, és igen is gyorsan nő egy 8 éves.
Éhenhalni elég a 20 e. ft.
Nincs igazad, semmire sem elég az a pénz. Te annyit kapnél egy 8 évesre, elég lenne?
ha már megcsinálta Apuka azt a gyereket is, tartsa el.
11:09 vagyok!
De igen én is költök rá, csak a dupláját. nadrág kellett neki téli, 3 db.
meg a sok zokni atléta váltócipő cipő papucs korcsolya kabát stb. Hidd el hogy a 8 éves is sokat nő. Nyár óta 5 cm és 3,5 kg.
nem akarok bunkó lenni, de mit szólnál, ha a párod elhagyna, és csak 30000-t adna a 2 gyerekre????
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!