Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Anyukák szerintetek jól...

Anyukák szerintetek jól csinálom? Saját fogyókúrámról van szó!

Figyelt kérdés
Nagyon nagy súlyfelesleggel rendelkezem, 10 napja fogyózom, elhagytam a pékárut, mellette heti 5 nap tornázok. Még nem érzem hogy ment volna le, de energikusabb vagyok, illetve kevesebbet eszem és már nem érzem e miatt rosszul magam. Az első pár nap mindig éhes voltam, ez már kezd elmúlni. Fele adagokat eszem meg. Lesz ennek így eredménye?
2011. jan. 12. 10:58
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Szia.Igen lesz.Én is így fogytam le majd 13 kg.Most kevesebb vagyok mint terhességem előtt.Sőtt én még nem is mozogtam nem volt energiám rá.Csak így tovább.Pár hét alatt már látszódni is fog.Sok sikert kívánok.11 hós kiscsaj anyuja.
2011. jan. 12. 11:11
 2/15 anonim ***** válasza:

Szerintem is jól csinálod.Esetleg néz szét a neten szénhidrát táblázat után,hogy melyek azok az ételek aminek az alacsonyabb szénhidrát tartalma miatt többet ehetsz,így nem is leszel éhes.

Tudod nem mindegy,hogy mákostészta vagy párolt hús zöldségkörettel.....az ebéd:)

Egyébként sok sikert.

2011. jan. 12. 11:16
 3/15 anonim ***** válasza:

Jól csinálod, még annyit hozzá tennék, hogy igyál nagyon sok ásványvizet (napi kb. 2 litert).

Sok sikert, hamarosan látszódni fog az eredmény!

2011. jan. 12. 11:20
 4/15 anonim ***** válasza:
Csak nehagygyd abba! Ez a lényeg! Drukkolok!
2011. jan. 12. 11:43
 5/15 anonim ***** válasza:
A pékáru mellett az édességet is próbáld elhagyni (lehet hogy megtetted, a kérdésből nem derül ki), ha már nagyon nem bírod akkor inkább reggel egyél egy keveset, az is inkább aszalt gyümölcs, keserű csoki, valami tejes desszert (túrórudi, kindeg pingui, puding, ilyesmi) legyen. Vagy iktass be pl. 4 naponta egy "bűnözős" napot amikor engedélyezel magadnak egy finomságot. Próbálj napi min. 5x enni, tízóraizz, uzsonnázz a gyerekkel (gyümölcsöt, joghurtot, valami egészségeset), így nem lesz éhségérzeted. Azt mondják a hozzáértők hogy 3 óránként célszerű enni egy keveset. Biztosan meg lesz az eredménye, de idő kell hozzá. Sok-sok kitartást kívánok!
2011. jan. 12. 11:51
 6/15 anonim ***** válasza:

Jól csinálod, 3 éve én is fogytam így 12 kg-ot. Most újra kellene ennyit fogynom és neki fogok állni.

Most vagyok 76 kg és nagyon szeretnék legalább 65 kg-ra lefogyni, bár az még mindig nem az álomsúlyom, de nem leszek elégedetlen. :)

2011. jan. 12. 12:29
 7/15 A kérdező kommentje:

Köszönöm hogy válaszoltatok. Most nagyon határozottnak érzem magam, és megmondom őszintén nem 5-10 kg súlyfeleslegről van szó, hanem a többszöröséről! Nem tudom hogy jutottam el idáig, de elég volt.

Édességet sem eszem, bár tegnap megkívántam és ettem reggel 2 db muffint. Mert teljesen cukor nélkül sem lehet élni, csak vizet iszom.

Már nagyon el vagyok keseredve a súlyom miatt, de látok némi kiutat ebből, csak ugye ilyenkor mit akar az ember lánya? 1 hét alatt több 10 kg mínuszt :))

2011. jan. 12. 13:52
 8/15 anonim ***** válasza:

Szia!

Nekem 30kiló feleslegem van. 14 napja fogyózok, eddig 5 kiló ment le. Még szoptatok, és van továbbra is tejem. 13 hónapos a picúrom.

Én 7x tornázok (Norbi kikbox) 1300-1400 kalóriát eszek) Ezt van mikor kekszben viszem be, van mikor husiból, és egészséges társaiból. Mikor hogy érzem. :))

Este 6 után nem eszek, 10-11 körül fekszek.

2011. jan. 12. 17:27
 9/15 A kérdező kommentje:
Sajna rajtam is 30 kg felesleg van. Viszont én nem fogytam ennyit, lehet köze az 5 kg fogyásodhoz a szoptatásnak? Én nem szoptatok már.
2011. jan. 13. 08:03
 10/15 anonim ***** válasza:

Szerintem nem igazán, mert már nem valami sok tejem van, és eddig még híztam is szopi alatt.

Nem bántásból, de két muffin sok nasinak, és azt sem tudom mit tornázol.

Javasolni tudom neked, hogy számold a kalóriát. Ha nem szoptatsz akkor 1200 kalóriát is elég lehet bevinni, és egyél minden nap szénhidrátot is, akár megehetsz egy muffint is, vagy kis csokit, csak számold bele a kalóriába. Ez jó mert nem éhezel ki semmire, és nem jön utána a falásroham. Ha főzöl, számold ki a kalóriaértéket. Mérj le mindent nyersen, aztán akkor is ha megfőtt, és viszonyíts.

Délután már csak fehérjét egyél (felvágott, hal, sovány hús, kefír, sovány sajt, túró, tojás)

Kb ennyi. Én már fogytam így egyszer 30 kilót, amit 6 évig tartottam is, csak aztán jött a két gyerkőc.

2011. jan. 13. 09:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!