Ez fölösleges lenne? Olyan jól esne.
Figyelt kérdés
November/december körülre tervezem a gyerekvállalást és addig olyan jól esne ha kapnék mintacsomagokat, ilyesmiket. Szeretnék venni 1-2 body-t is, vagy amit meglátok és nagyon jó árban van. Szerintetek felesleges, hülyeség? Honnan tudnék rendelni pelenka, popsitörlő mintákat? Ez a 2érdekelne. Tápszert, meg ilyeneket nem igazán szeretnék. Tudnátok nekem linkeket adni? Előre is köszi.2011. jan. 7. 19:13
1/9 anonim válasza:
Szerintem felesleges. Az 1 év!
Miért esne jól?
Könyveket, babás, kismamás újságokat vegyél, tájékozódjál, de ruhákat, popsitörlő mintákat, pelenkákat minek????
2/9 A kérdező kommentje:
A gyermekvállalást úgy értettem, hogy akkor szeretném ha megszületne...
2011. jan. 7. 19:40
3/9 anonim válasza:
1. vagyok.
Szerintem pelenkát és popsitörlőt azért felesleges, mert majd a babánál a gyakorlatban derül ki, hogy melyik fog beválni. Kérhetsz mintákat, de mit kezdesz vele? Nem tudod így te eldönteni, hogy jó lesz -e, hogy allergiás lesz -e rá a babád.
Én ezeket még mindig feleslegesnek tartom.
4/9 anonim válasza:
Nyugodtan vegyél kis csomagos popsitörlőket,darabos kiszerelésű pelust. Nem is hülyeség. Vagyunk páran ilyen ábrándozóak. Szaglászd,nézegesd,ismerkedj. Valójában nincs sok értelme,de ez örömet okoz és én is ilyen voltam valaha. Nyugodtan vegyél kisruhát,de uniszex szinekben,hidd el jó érzés lesz markolászni,hajtogatni,beleképzelni a 3-4kg-os babádat. Néézegess babakocsikat is nyugodtan,legalább ismerkedsz a kínálattal.
5/9 A kérdező kommentje:
Utolsó:
Örülök, hogy te megértesz :)
Egyébként nézegettem már babakocsikat.
Nem biztos hogy ezt fogom majd megvenni, de ilyen tipusút szeretnék.
2011. jan. 7. 20:09
6/9 anonim válasza:
Utolsó vagyok:Jó a babakocsi kinézetre,de olyan kicsik az első kerekei,hogy ha rözögős utcán tolod akkor mindenben megfogz akadni. Dupla ekkorák kellenek. 3kerekűek tetszenek?
7/9 A kérdező kommentje:
A kerekeitől félek énis. Ezért mondtam hogy nem pont ezt fogom megvenni szerintem. Nekem a 3kerekű olyan furcsa. Mennyire megbizható egy 3 kerekű? Neked olyan van?
2011. jan. 7. 20:27
8/9 anonim válasza:
9/9 anonim válasza:
Eddíg négykerekűim voltak,de fele akkora kerekekkel és mivel nem a plázasoron lakom,ezért a második gyereknél mindenképpen beújítok egy ilyenre. Csak dicséretet hallani róluk. Volt is egy ilyen kérdés néhány nappal ezelőtt és csupa pozitív visszajelzést írnak róla!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!