Nektek, hogy esne a válasz? Ha elmondjátok, hogy jön az unoka.
és azt a választ kapjátok,hogy és meg is akarjátok tartani??
Igaz nem tervezett baba,de meglepett,hogy ez volt a reakció anyóstól....
Hát szerintem itt megpecsételődött a ti viszonyotok is.
Legalábbis az enyémből kiindulva!
Nekem apósom kirohant a konyhából amikor bejelentettük, hogy terhes vagyok!
Anyósom mikor közöltük, azt mondta, hogy jaj nem, nagymama leszek máris??? Aztán az elhalt terhességeit kezdte mesélni nekem nagyon részletesen...rendes volt tőle...majd a 4D-s uh-s videót vittük megmutatni, megállás nélkül fikázta, meg hogy minek mentünk meg így néz ki meg....stb. Mindenbe belekötött. A terhesség alatt talán 1szer kérdezte meg hogy vagyunk! Azt hogy mi volt a vizsgálatokon, egyszer sem. A császár időpontját már 2 héttel előre megbeszéltük a dokimmal (farfekvéses volt) és azt is 2 nappal a császár előtt tudta meg... Igaz ez nem ide tartozik, de jó volt kiírni.
Ne foglalkozz vele, Ti örüljetek a babának, őt meg le kell sz@rni!
Gratulálok! Sok boldogságot!
Anyosom szemelye elleni sertesnek vette es nem szolt hozzam 2 hetig...majd verezgetni kezdtem...nagyon megijedt h a nemkivant unokat el is lehet vesziteni...Na azota o lett a legjobb,legodadobb nagyi es nekem a legnagyobb segitsegem! :-)
Kivanom h nalatok is igy valtozzon meg a szitu!
Szia! Nálunk sajnos nincs nagymama, csak 2 nagypapa, akik a 2 véglet. Az egyik a most 3 éves unokáját 1 évesen látta utoljára, a most 3 hónapost mikor elmondtuk neki, csak azt mondta, hogy ez csak nekünk örömhír. Sőt az iwiwen visszavonta az ismeretséget velem és a 3 éves kisfiammal is. De a mostani párjának az unokáit ajnározza ezerrel, az enyémeket le sem tojja....
De úgy vagyok vele, hogy ő többet veszít azzal, hogy nem ismeri az unokáit, mint az unokái ővele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!