Nektek, hogy esne a válasz? Ha elmondjátok, hogy jön az unoka.
Figyelt kérdés
és azt a választ kapjátok,hogy és meg is akarjátok tartani??
Igaz nem tervezett baba,de meglepett,hogy ez volt a reakció anyóstól....
2010. febr. 16. 09:53
11/14 anonim válasza:
Hát ő biztos nem lesz olyan kis buta hogy mások cselekedeteihez viszonyítsa a boldogságát. Mert az csakis saját magától függ... Attól a gyerek nem lesz kevesebb hogy nem neki örül az egész világ. Nem elég ha az örül neki akinek kell? Anyuka meg apuka, meg a tesók. Csak saját magatokat teszitek boldogtalanná a képtelen elvárásokkal. Aki nem kedves veletek vagy nem örül azzal nem kell foglalkozni. Ha én nagymama leszek akkor a saját dolgommal fogok törőni, élem majd az életem egy reményeim szerint tisztességesen ledolgozott élet után végre kissé szabadabban.
12/14 anonim válasza:
Már megbocsáss, nem vártam,hogy a nyakamba ugorjon örömében, de azt azért soha nem fogom neki elfelejteni, hogy mikor a gyerekeket vártuk, minden egyes alkalommal eljött (olyankor, mikor tudta, hogy a férjem nincs itthon) és kiverte a balhét, hogy én hogy képzelem, hogy gyerekem lesz!!!!! Elhordott mindennek, még le is r.hadt k.vázott, hogy neki "unokát csináltam"..nem együtt a kisfiával, hanem én... Nem várom senkitől, hogy örömkönnyekre fakadjon vagy ugráljon örömében, de az ilyet nem viselem el senkitől! Most meg, hogy a 4. babát vártuk, megint balhézott, de alattomosan, mert a férjemnek és a gyerekeimnek a fejét beszélte tele mindenféle baromsággal. igyekezett őket ellenem hangolni...most is úgy gondolod, hogy ez a természetes reakció???? Bocs az OFF-ért! 1. voltam...
13/14 anonim válasza:
Nem kell hogy az egész világ örüljön, de szerintem az természetes hogy az ember a családjával, szüleivel (és a párja szüleivel) együtt szeretne örülni a babának, és ha valaki annyira ... hogy a gyermeke boldogságának nem örül, arról meg van a véleményem. Persze, le kell sz.rni, én is ezt írtam, de természetes hogy rosszul esik a kérdezőnek! Nekem is és a többieknek is. Főleg ha amúgy jó a kapcsolat a szülőkkel/anyósékkal.
14/14 A kérdező kommentje:
Sziasztok!
Köszi a válaszokat!
Igazából én sem vártam,hogy sírva fakadjon örömében, de eddig mindig mondogatta,hogy kell még 1.Amikor pedig mondtuk,hogy lesz, már ezt kérdezte...na de mindegy....
2010. febr. 17. 08:50
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!