Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kinek hogy esne ha le-"rozsasz...

Kinek hogy esne ha le-"rozsaszín mániákus"-ozzák?

Figyelt kérdés
2009. okt. 30. 14:46
1 2
 1/11 anonim ***** válasza:
100%
ezt úgy érted, hogy a babádnak mindene rózsaszín? nálunk is az pedig nem vagyok mániákus:) ne foglalkozz az ilyen beszólásokkal
2009. okt. 30. 14:48
 2/11 A kérdező kommentje:
Igen.Én személy szerint nem vagyok az,de szeretem ha a kislányom többnyire rózsaszín(ciklámen)-fehérben van.Voltunk baba klubba és ott beszoltak...
2009. okt. 30. 14:54
 3/11 anonim ***** válasza:
100%
ha kislány akkor lenyen csajos ha fiu lenne gondolom kék zöld jönne szóba!!!
2009. okt. 30. 14:54
 4/11 anonim ***** válasza:
60%
Sehogy, mert baromságokon nem izgatom magam és nem vagyok túlérzékeny.
2009. okt. 30. 14:55
 5/11 anonim ***** válasza:
100%
Nem érdekelne. Az enyém is rózsaszínbe utazik. Ha akarnám se tudmnék más lányos színt venni mert nem nagyon árulnak pl:barackszínt. Azt meg nem akarom hogy kisfiús színeket viseljen. Még így is nézik néha kisfiúnak hiba a rózsaszín ruha.
2009. okt. 30. 15:05
 6/11 anonim ***** válasza:
100%

Nem szabad vele foglalkozni. Vagy nagyon gyorsan el kell felejteni az ilyen beszólásokat.

Az én lányomnak is sok rózsaszín cucca van. Igazából nem is én akartam, így jött össze. Pedig régen nekem is furcsa volt hogy egyik ismerősöm a lányának mindig rózsaszín ruhát vesz szinte, aztán a végén én jártam így, hogy a lányom 80%-ban rózsaszín. :)

De én nem szóltam le, pláne nem beszóltam neki.

Mindenki úgy öltözteti a gyerekét ahogy akarja.

Esetleg ha nagyon zavar, vegyél neki más színeket is és kombináld rózsaszínnel. De nagyon örülök, hogy az anyukáknak ez a legfőbb gondjuk, hogy mást kigúnyoljanak hogy milyen színűbe járatja más a gyerekét. Nagyon szomorú, hogy ide süllyedtünk. Minél jobban fejlődik a világ, annál gonoszabbak az emberek, sajnos. Legalább is én így tapasztalom. Persze kivételek vannak.

2009. okt. 30. 15:09
 7/11 anonim ***** válasza:
100%

Nekem van egy 7 éves fiam, és mikor megtudtuk, hogy lányunk lesz, hát én csak rózsaszínben láttam a világot. És azóta is....rózsaszín mániás vagyok. Szerinted érdekel, ki mit mond? Hát nagy ivben lesz@arom.

Amikor a fiam és a lányom egymás mellett vannak, olyan édesek, egy kék és egy rózsaszín "csomag".

Amugy meg mit vegyél a lánynak? szürkét, v zöldet? ez olyan hülyeség. Ha megnézi az ember, szinte csak ezek a szintek vannak, meg mostanában már divat a lila, narancssárga. De rózsaszínben a legszebb.

2009. okt. 30. 15:58
 8/11 anonim ***** válasza:
100%
szinek :)
2009. okt. 30. 15:59
 9/11 anonim ***** válasza:
83%

Hátötötötöööö:D Akkor én mit szóljak,amikor még a babakocsi is rózsaszín :D A szobánk (1 éves koráig gyerekszobává alakultunk:D), pink és zöld:D,tudod amikor két részre osztod a falat,alul szép almazöld,felül babapink:D, ha ez még nem elég,a kiskád, a pelenkázólap is pink,sőt az eddig beszerzett ruhák 80%-a pink és zöld, sőt még a bababútoron is van egy csomó pink:)(a többiről már ne is bezséljünk)

Engem nem érdekel ha fikáznak,tudták eddig is rólam,Abigél előtt is,hogy pink mániás vagyok,ha nem tetszik hát adjon a sajátjára mást:D

2009. okt. 30. 18:33
 10/11 anonim ***** válasza:
100%
Ha lány lesz a babám nekem is az lesz. Bár én is az vagyok. :) És büszkén vállalom. :D
2009. okt. 30. 18:48
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!