Anyukák, nektek hogy esne? Vagy csak mi reagáljuk túl?
A nagyobbik kisfiam az ég adta világon SEMMIT nem kapott a férjem anyjától születésnapjára. Eddig mindig volt valami kis csekélység, persze az 500 ft se egy hatalmas összeg, de most már semmit nem kapott. Azt mondta a férjemnek, hogy nincs pénze. Bezzeg a kanjának napi szinten 2 üveg sör, cigi, 3fogásos kaja. Komolyan, én nagyon kiakadtam, hogy még egy 200ft-os kinder tojásra sem telik neki. De lenne pofája nyáron több napra eljönni, ránk telepedni. Amúgyis utálja az egész család, de ezek után meg pláne! Az én anyukám (is) ki volt akadva, mikor megtudta, hogy semmit nem kapott a kisfiam a másik öreganyjától.
Tudom, ne húzzam fel magam, de ha a kanjára telik minden, akkor az unokájára meg semmi?
Hát neked is van egy stílusod...
A kanodnak mondd meg, hogy beszéljen vele.
(Ez a kérdés már volt kint szerintem szinte ugyanezekkel a szavakkal..)
Biztos rossz érzés, de ha nincs, vagy nem akar, úgysem tudtok mit tenni.. El kell fogadni és/vagy nem is tartani vele kapcsolatot.
13:43 az, hogy ilyen kommentet írtál, téged vagyis a te stílusodat jellemzi. Mi rosszat írtam egyébként? Gondolom, veled ilyen még nem történt.
És kösz, de lehet hogy neked kanod van, nekem nincs. Nekem férjem van, és a kettő közt ég és föld a különbség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!