Anyukák, nektek hogy esne? Vagy csak mi reagáljuk túl?
A nagyobbik kisfiam az ég adta világon SEMMIT nem kapott a férjem anyjától születésnapjára. Eddig mindig volt valami kis csekélység, persze az 500 ft se egy hatalmas összeg, de most már semmit nem kapott. Azt mondta a férjemnek, hogy nincs pénze. Bezzeg a kanjának napi szinten 2 üveg sör, cigi, 3fogásos kaja. Komolyan, én nagyon kiakadtam, hogy még egy 200ft-os kinder tojásra sem telik neki. De lenne pofája nyáron több napra eljönni, ránk telepedni. Amúgyis utálja az egész család, de ezek után meg pláne! Az én anyukám (is) ki volt akadva, mikor megtudta, hogy semmit nem kapott a kisfiam a másik öreganyjától.
Tudom, ne húzzam fel magam, de ha a kanjára telik minden, akkor az unokájára meg semmi?
13:43 csak a te stílusodat adta vissza kérdező.
Fáj, mi?
Ilyen stílus mellet én se szívesen költenék pénz egy ilyen családra mint ti.
Valószínűleg a nagymamával is így beszélsz és ez a baja veled.
13:43-as vagyok. Nem ismertél magadra?
Idézlek:
"És kösz, de lehet hogy neked kanod van, nekem nincs. Nekem férjem van, és a kettő közt ég és föld a különbség."
És megintcsak téged:
"Bezzeg a kanjának..." ; "de ha a kanjára telik minden..."
Komolyan, azt írod az anyósod pasijára, hogy "kan" de ha a férjedre mondja valaki, kikéred magadnak?
Az általad kiemelt komment TÉGED minősített, a TE stílusodban írta a válaszoló.
Kan, vazze...de arra jó lenne anyós, hogy rátok költsön, mi?
Én nem stílusvitázok.... :)
Egyszerű, ha a kedves mama jönne nyáron több napra, meg kell neki egyenesen mondani, hogy sajnáljátok, de nem futja a keretből még egy embert eltartani hetekig...így. NEm kell felhúzni magad, nem kell odamondogatni.
Udvariasan közlöd vele és rá csukod az ajtót...kész.
Szerintem jogos a felháborodásod. És megértem miért írtad a kan-t is. Ha valaki mérges a másikra, nem mindig illeti szép szóval, ez van. Nem jelent mást ez a dolog szerintem.
Egyébként meg ne foglalkozz vele, és ha jönne, én nem fogadnám.
Álljatok már le!!!!!
Nektek meg mi bajotok van??? Mit cse---titek a kérdezőt, jogos a felháborodása, hisz nem magár gondol, hanem a kisgyermekére, az anyóspajti unokájára! És ha ő vendégül látja, az a minimum, hogy a gyereknek vigyen valamit szülinapjára, ha csak egy szelet csokit akkor azt.
Mi az hogy nincs joga meghatározni ki mire költ, meg beleszólni?
Gondoljátok már végig, hogy ha veletek lenne ilyen, ti hogy élnétek meg és hogy reagálnátok!
Egyébként szerintem nagyon is jogos, az én anyósom sem egy szent, de az unokájával nagyon sokat törődik, sokszor vesz apróságokat, meg is kérdez dolgokról, hogy mi a véleményem ha ezt vagy azt szeretne neki, nagyon sokszor süt sütiket, tortákat, bontott fonalakból ruhácskát köt a játékbabáinak, maradék anyagból játékokat varr, sokat játszik vele, törődik vele, vigyáz rá, ha kell.
Igen, szerintem ilyen egy igazi nagymama, és ehhez nem kell pénz.
Szerintem a kérdező is arra gondolt, hogy nem gondol semmilyen formában a gyerekre, nem a pénz a lényeg számára.
köszi mindenkinek aki lepontozott!!
miért is?
gondolom anyóspajti kanja nem a kérdező férjének apukája....
a kérdés pedig úgy szólt, nektek mi a véleményetek, talán túl reagálom-e.
szerintem a vak is látja, hogy mérgében kanozott.
talán ti nem szoktatok ilyet? ----ugyan már,,,,,
rég nem is figyeltek a kiírt kérdésre..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!