Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » A császáros kórházi csomag...

A császáros kórházi csomag eltér valamiben a simától, kell valamiből több vagy kevesebb, fölösleges dolog? (aki már mindkettőn túl van)

Figyelt kérdés
2011. aug. 15. 22:44
 1/8 anonim válasza:
100%
nem igazán.esetleg abban h a méretednél nagyobb bugyit vigyél magaddal. mert pl.nekem a gumija pont a vágásnál volt és elég kellemetlen volt.
2011. aug. 15. 22:53
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Bocs, nekem még csak császárom volt, de a fürdőszivacs (v. bármilyen szivacs) életmentő lehet:). Én csakis azzal tudtam valahogy megmosakodni.
2011. aug. 15. 23:01
 3/8 anonim ***** válasza:
Nálam a császáros csomagba elengedhetlen egy szivószál,meg egy mentolos és egy édes gyümis mentos az őrzőbe amég nem kelhetsz fel.Ja meg a gyógyszertárban kapható hálós bugyi!!
2011. aug. 16. 09:12
 4/8 anonim ***** válasza:
Lehet valaki butaságnak tartja, de reggel császároztak és egész nap ébren voltam és még éjszaka sem tudtam aludni, nekem akkor jól jött volna egy könyv, mert így csak vánszorogtak a percek.
2011. aug. 16. 11:21
 5/8 anonim ***** válasza:

Szerintem is a hálós bugyi nagyon fontos. Én Tena fixies-t vettem, szuper volt. 2 hete volt a császárom, de még mindig bántja a vágást a sima bugyim.

szívószál is jó ötlet, de nálunk azt adtak.

Nálunk csak joghurtot, madártejet és háztartási kekszet lehetett enni az első nap, azt is vihetsz.

2011. aug. 16. 17:32
 6/8 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!
2011. aug. 16. 22:18
 7/8 anonim ***** válasza:
Én sportkupakos palackot vittem, abból még könnyebb volt inni, mint szívószállal. A Tena hálós bugyi tényleg jó, azt én is vittem, meg a kínaiben vettem jó nagy bugyikat. Egy pár hétig ezeket tudtam hordani a heg miatt.
2011. aug. 20. 21:48
 8/8 Disi ***** válasza:
A szivacs nagyon jó ötlet, ezen kívül raknék még el valamit, amivel le tudod kötni a sebet, hogy biztos ne érje víz, úgy könnyebben tudsz tusolni. 10 napig rajtad van a kötés, addig cicamosdás. Majd megőrültem, hogy itthon végre normálisan letussolhassak. Nekem azt mondta a dokim, hogy ne öltözzek fel azonnal, a seb környékét is hagyjam jól megszáradni. Hajszárítót vittem, teljesen felesleges volt, kisebb bajod is nagyobb annál, hogy milyen a hajad. Én is eldobható bugyit használtam. Hasszorítót vettem, egyszer volt rajtam, nekem kényelmetlen volt, aztán a dokim is letorkolt érte, azt mondta szebben és gyorsabban visszahúzódik a hasam, ha hagyom dolgozni az izmokat. Még csak annyit, hogy én kértem különszobát a kórházban és nem bántam meg. Az ágyammal szemben volt a WC, frissen műtőtt sebbel nem mindegy meddig kell elmásznod. Egy kicsit néha egyedül voltam, de a családom akkor jött be, amikor akart. És picúr is kinn volt velem egész nap. Jó babázást kívánok!
2011. aug. 21. 11:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!