Mit gondolsz az Eufrozina lánynévről?
Figyelt kérdés
2010. dec. 30. 01:50
21/31 A kérdező kommentje:
kedves utolsó előtti: írtam már, hogy hogyan lehet becézni, pl frozi, fro, frozina, rozina stb...
utolsó: persze, nem gondoltam hogy csak ezt a keresztnevet kapja :)) emellett lesz egy teljesen átlagos keresztneve is a babónak.
2011. jan. 2. 11:56
22/31 tigress válasza:
Hát, szerintem egy kicsit jócskán meredek... Olyan hangzása van, mintha ki akarnátok szúrni a picivel, hogy ilyen különleges, kacifántos nevet adtok neki. Ha valaha olyan kitekert észjárása lesz,mint nekem most, akkor netán majd egyszer arra fog gondolni, hogy nem is akartátok őt, azért adtatok neki büntetésből ilyen nevet. De lehet, hogy csak én vagyok maradi... :(
23/31 anonim válasza:
Nekem nem tetszik. Ha lenne egy ilyen nevű ismerősöm eleinte biztos megmosolyognám, de aztán megszoknám. :)
24/31 anonim válasza:
Nem tudom, de én például nem szeretnék Eufrozina lenni. :D Számomra valahogy negatívan hangzik, meg inkább egy legendában vagy mítoszban tudnám elképzelni. A Fruzsina talán jobb lenne. :)
25/31 anonim válasza:
Tényleg nehéz kimondani... Úgyhogy véleményem negatív.
26/31 anonim válasza:
Hát ha csak azt írtad volna "lánynévről" helyett, hogy "névről" akkor én simán azt hiszem, hogy ez egy betegség neve vagy ilyesmi. . . :S ebből a véleményem is kijön. . .
27/31 anonim válasza:
Nekem sem tetszik. olyan érdekes.. legyen Daniella:D
29/31 anonim válasza:
eléggé... spanyol szappanopera szaga van a dolognak... meg ennél jóval modernebb és szebb nevek is léteznek, pl: Dalida, vagy Loretta
30/31 A kérdező kommentje:
neem tévedés, nem szappanoperából van :)
igazából Eufrozina királyné volt Magyarországon még anno :) azt hiszem kijevi származású volt, de nem biztos :)
2011. jan. 8. 00:53
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!