Mit gondolsz az Eufrozina lánynévről?
Figyelt kérdés
2010. dec. 30. 01:50
11/31 anonim válasza:
Szia!
Bocsi de nekem sem tetszik...:S :(
Hogy lehet becézni? Rozika, Ufo? :D
12/31 A kérdező kommentje:
pl. frozina, frozi, rozi :D
nekem a frozi becézés tetszik ebből nagyon. :)
egyébként a fruzsina rokon-neve :))
2010. dec. 30. 13:25
13/31 anonim válasza:
Szia! Szerintem is csúnya név, de ha nektek ez tetszik akkor úgyis ennél a névnél maradtok. Apának is tetszik?
14/31 anonim válasza:
Nekem tetszik! Végre nem egy tucatnév. :)
15/31 anonim válasza:
Húú a Frozi szerintem még érdekesebb... a Fruzsina viszont tetszik :)
16/31 anonim válasza:
Hát a Fruzsina az tényleg 1000X jobb. Inkább azt. Attól még lehet Frozi-nak becézni, ha neked az tetszik.
(Ha meg valamiért mégis meggondolnátok magatok, mert mondjuk lebeszélnek róla, de azért mégsem egy hétköznapi nevet szeretnétek adni neki, akkor tudnám ajánlani a Roxána nevet, amit lehet Roxi-nak becézni, és az tök aranyos, szerintem.) :)
17/31 A kérdező kommentje:
köszi mindenkinek :))
a roxána/roxi nem tetszik, de azért köszi az ajánlást :))
2010. dec. 31. 11:24
18/31 anonim válasza:
Bocs!Mamának papának biztos nagyon tettszik de abba kell belegondolni , hogy egy életen keresztül (gyerekként-felnőttként )neki kell "viselni "!!!!!!!!
19/31 anonim válasza:
És ezt most hogy gondoltad mondjuk hogy fogják becézni?Eu?
20/31 anonim válasza:
Nekem tetszik. De önmagában nem adnám a gyerekemnek, hátha neki nem tetszene. Viszont egy szokásosabb névvel együtt jó lehet, akkor nem muszáj használnia a gyerekednek, ha nem akarja.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!