Csak nekem van ennyire elegem a karácsonyból?
:)
Nálunk nagyszülők otthon készülődnek, férjem este 10-ig dolgozott, még nincs itthon.
1,5 éves kisfiam beteg, én szintén. 3 (!) hete nem tudtam hajat mosni, mert amikor ébren van, 10 percenként az orrát szívom, különben a szájába folyik :( Most meg már nem zajolhatok. Takarítás? Nuku. Ha alszik ,semmit sem tudok csinálni, mert pici a lakás, nagy a zaja.
De azért holnap nálunk lesz ám az ünnepség....
Viszont úgy döntötte, hogy sem 1. sem 2. nap NEM megyünk sehova. Itthon leszünk hárman és nem csinálunk semmit..
Szóval nem vagy egyedül :)
Közben megérkezett a férjem :) Mindjárt fát díszítünk :)
Aztán iszok egy kakaót és bedőlök az ágyba, csak közben a gépben maradt a mosott ruha, szóval azt még valahogy ki kellene teregetni. (majd zárt ajtók mögött halkan kirázom őket) :)
Boldog karácsonyt nektek is!
Nekem bizony televan már a hócipőm az egésszel!!! Ma elkezdtem sütit sütni ami nemsikerült,aztán sütöttem másik félét,az sem sikerült,(máskor sikerült)mindeközben a 16-hósom "hozzámvágja" a könyvet hogy meséljek,állandóan a hátamra mászna hogy gyítepacizzunk stb...
Hagy ne mondjam hogy egyre csak tetéződtek a dolgok és az egész délutánt végigbőgtem,és már életkedvem sem volt. Apa próbált vígasztalni ami jött össze,kitudtam volna szaladni a világból esküszöm!:( Inkább elküldtem őket a gyerekkel sétálni csakhogy egyedül lehessek.
Most már jobban vagyok,jólesett kisírni magam,de csak az ajándékozós részét várom a karácsonynak,és hogy nyugodtan hármasban legyünk! Remélem holnap sikerül a főfogásokat elkészítenem,mert ha nem.........:)
Én jól állok bár a holnaptól félek....
Fadíszítés,főzés(még csak most tanulok...)takarítást is be kel fejeznem,de nem sok van hátra.Sütik megvannak,ajándék becsomagolva,de mindig ilyenkor jön közbe vmi amikor azt hiszem jól állok.Igaza van (már nem tudom ki írta)hogy a nőknek aztán nem a pihiről szól a karácsony.De ez van sajnos.
Talán az ajándékok kárpótolnak majd:D:D:D
Boldog Karácsonyt és a betegeknek jobbulást
22:37-es vok!
Én se azért írtam az ajándékot.
Én is azt várom a legjobban hogy a (26-án)18 hónapos kisfiam arcát láthassam hogy miképpen fogadja a csillogó fenyőfát és az ajándékot.
Annyira izgatott vagyok etől hogy még álmos se vagyok pedig nagyon elfáradtam ma.Azon gondolkodom hogy kötözni kéne a szaloncukrot,legalább holnap annyival keveseb lenne:D:D:D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!