Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Csak nekem van ennyire elegem...

Csak nekem van ennyire elegem a karácsonyból?

Figyelt kérdés
Egyszerűen sehogy sem állok, és a gyerekem aki 2 éves enged készülődni.Sehogy sem állok, és tiszta sík ideg vagyok, mert nem fogok Szent Estére elkészülni.Amúgy várnám a karácsonyt ha valaki segytene készülődni, de a férjem még a gyerekre sem vigyáz, nemhogy segítsen.:(
2010. dec. 23. 22:02
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
Mivel nem haladsz?
2010. dec. 23. 22:04
 2/17 A kérdező kommentje:
Semmivel.Mindenbe belekezdek, de a gyerek húz, hogy menjek vele játszani, az apját nem hívja, mert nem szokott vele játszani 5 percnél tovább.:( Ezért nála nem is próbálkozik,egész nap ezt hallom, hogy annya.anya, persze ha nem lennénk karácsony előtt, akkor simán leülnék és eljátszanék vele, de mindenbe belekezdek és sehogy sem haladok.És akinek 3 kisgyereke van pl. ikrek, az hogy halad?Vagy leadjátok a nagymamához anyóshoz?
2010. dec. 23. 22:07
 3/17 anonim ***** válasza:

:)

Nálunk nagyszülők otthon készülődnek, férjem este 10-ig dolgozott, még nincs itthon.

1,5 éves kisfiam beteg, én szintén. 3 (!) hete nem tudtam hajat mosni, mert amikor ébren van, 10 percenként az orrát szívom, különben a szájába folyik :( Most meg már nem zajolhatok. Takarítás? Nuku. Ha alszik ,semmit sem tudok csinálni, mert pici a lakás, nagy a zaja.

De azért holnap nálunk lesz ám az ünnepség....

Viszont úgy döntötte, hogy sem 1. sem 2. nap NEM megyünk sehova. Itthon leszünk hárman és nem csinálunk semmit..

Szóval nem vagy egyedül :)

2010. dec. 23. 22:07
 4/17 A kérdező kommentje:
szegények utolsó nem irigyellek, akkor én még jobb helyzetben vagyok.Jobbulást kívánok!És boldog karácsonyt! Egyébként az ajándékokat már novemberben megvettük, de ez a sok pepecs munka sütés főzés talarítás sok nekem egyszerre.Hát nem a pihenésről szól a karácsony a nőknek az biztos.
2010. dec. 23. 22:11
 5/17 anonim ***** válasza:

Közben megérkezett a férjem :) Mindjárt fát díszítünk :)

Aztán iszok egy kakaót és bedőlök az ágyba, csak közben a gépben maradt a mosott ruha, szóval azt még valahogy ki kellene teregetni. (majd zárt ajtók mögött halkan kirázom őket) :)

Boldog karácsonyt nektek is!

2010. dec. 23. 22:26
 6/17 anonim ***** válasza:
100%

Nekem bizony televan már a hócipőm az egésszel!!! Ma elkezdtem sütit sütni ami nemsikerült,aztán sütöttem másik félét,az sem sikerült,(máskor sikerült)mindeközben a 16-hósom "hozzámvágja" a könyvet hogy meséljek,állandóan a hátamra mászna hogy gyítepacizzunk stb...

Hagy ne mondjam hogy egyre csak tetéződtek a dolgok és az egész délutánt végigbőgtem,és már életkedvem sem volt. Apa próbált vígasztalni ami jött össze,kitudtam volna szaladni a világból esküszöm!:( Inkább elküldtem őket a gyerekkel sétálni csakhogy egyedül lehessek.

Most már jobban vagyok,jólesett kisírni magam,de csak az ajándékozós részét várom a karácsonynak,és hogy nyugodtan hármasban legyünk! Remélem holnap sikerül a főfogásokat elkészítenem,mert ha nem.........:)

2010. dec. 23. 22:27
 7/17 anonim ***** válasza:

Én jól állok bár a holnaptól félek....

Fadíszítés,főzés(még csak most tanulok...)takarítást is be kel fejeznem,de nem sok van hátra.Sütik megvannak,ajándék becsomagolva,de mindig ilyenkor jön közbe vmi amikor azt hiszem jól állok.Igaza van (már nem tudom ki írta)hogy a nőknek aztán nem a pihiről szól a karácsony.De ez van sajnos.

Talán az ajándékok kárpótolnak majd:D:D:D

Boldog Karácsonyt és a betegeknek jobbulást

2010. dec. 23. 22:37
 8/17 anonim ***** válasza:
Nem vagy egyedül. Nekem 2,5 és 11 évesek a fiaim. Ma este 9-kor kezdtem örülni, hogy talán holnap délutánra minden redben lesz. Elkezdtünk ajándékot csomagolni és akkor beütött a krakk. Kissfiamnak tegnap vettünk a tescoba beszélő szerelőasztalt. Gondoltam megnézem milyen mielőtt becsomagolom és a fele szerszám hiányzik belőle. Azt hittem megőrülök, holnap reggel ülhetek kocsiba és csak remélem, hogy lesz ilyen a legközelebbi tescoba, ha nem akkor oda az egész délelőttöm:(
2010. dec. 23. 22:41
 9/17 A kérdező kommentje:
Nálunk csak a gyerek kap ajándékot, mert építkezünk, és most albérletben lakunk,tehát sajna az ajándékok sem pótolnak, de az majd pótol mindent, hogyha agyerekem megkapja az ajándékait, remélem örül majd neki.:)
2010. dec. 23. 22:41
 10/17 anonim ***** válasza:

22:37-es vok!

Én se azért írtam az ajándékot.

Én is azt várom a legjobban hogy a (26-án)18 hónapos kisfiam arcát láthassam hogy miképpen fogadja a csillogó fenyőfát és az ajándékot.

Annyira izgatott vagyok etől hogy még álmos se vagyok pedig nagyon elfáradtam ma.Azon gondolkodom hogy kötözni kéne a szaloncukrot,legalább holnap annyival keveseb lenne:D:D:D

2010. dec. 23. 22:52
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!