Lehet piercingje egy anyukának?
Figyelt kérdés
33éves leszek idén. Kb12-13éve van egy orrpiercingem. Diszkrét, arany és eléggé hozzám is nőtt. Én gyakorlatilag már "el is felejtettem", hogy van. Anyukám kérdezte a napokban, hogy meddig akarom még hordani. Tényleg öreg vagyok már hozzá? Vagy már olyan mindennapos, hogy senkit sem érdekel? Az oviban van ilyen anyuka még?2009. jan. 23. 22:43
11/18 anonim válasza:
Nem ettől függ,hogy ki milyen anya.Én még csak 27 vagyok,van 6 fülbevalóm,1 tetkóm és nyelv pc-em,ettől függetlenül igyekszem jól nevelni,ellátni a kisfiam.Az unokahúgom (5) minden talákozásunk alkalmával áradozva mondja,hogy "milyen szép az a vmi a szádban" és már alig várja,hogy megnőjön,mert akkor neki is lesz:)
12/18 anonim válasza:
Ha szereted,akkor maradjon.Egyik osztálytársam anyuja is ennyi idős,neki is van orrpiercingje,anyukám pedig 40 éve csináltatott tetoválást.Úgyhogy szerintem maradhat,ha szereted.
13/18 anonim válasza:
Ez már a 21. század.Hord nyugottan nekem is van, és nem hiszem hogy kiveszem .pedig ovis a lányom!
14/18 anonim válasza:
Ez tiszta hülyeség ! Ha neked tetszik és jól érzed magad a bőrödben akkor még véletlenül se forduljon meg a fejedben, hogy kiveszed ! Nevelőanyukámnak szintén van az orrában, 2 gyereke van+ én ja és ő is 33 éves de kit érdekel. Jól áll neki és ő így érzi jól magát ! Ne azzal foglalkozz mások mit mondanak hanem azzal hogy te mit szeretnél. Ja és az hogy öreg vagy pffff na ne már :) ezt te se gondoltad komolyan :)
15/18 anonim válasza:
Én egy 40 éves fiatalos anyuka vagyok, és van egy 17 éves lányom, ő beszélt rá, hogy tetessek be orrpiercinget. Hát én is féltem a negatív visszajelzésektől, de hála Istennek, csak pozitív véleményt kaptam, szóval nem bántam meg. Ha te jól érzed magad vele, akkor miért ne hordhatnád ezután is?
16/18 anonim válasza:
Nevetni fogtok.
A tv-ben láttam egy kb 60 éves mamit orrpiercing-gel. De viccesebb volt, amikor a 75 év körüli maminak volt piercing a szemöldökében....:)
Nekem van az orromban, a köldökömben, az ajkamban és a nyelvemben is..... Tetkóm pedig nincs....:)
31 éves vagyok
17/18 anonim válasza:
szerintem csak az a lényeg hogy az szeresse aki viseli a többi meg nem számít. anyukám 44 éves, és körülbelül 2-3 éve csináltatta, szóval szerintem ez nem korfüggő :)
18/18 anonim válasza:
Anyámnak kettő is van, egy köldök és egy nyelv.. a köldökét úgy 36 évesen szúratta a nyelvét meg 42.. tetkója is van, azt meg 37 évesen csináltathatta.. Nekem bejön, mert én is ilyen televarratós, telepiercingelős ember lettem.. szóval szerintem nem gáz..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!