Lehet piercingje egy anyukának?
Figyelt kérdés
33éves leszek idén. Kb12-13éve van egy orrpiercingem. Diszkrét, arany és eléggé hozzám is nőtt. Én gyakorlatilag már "el is felejtettem", hogy van. Anyukám kérdezte a napokban, hogy meddig akarom még hordani. Tényleg öreg vagyok már hozzá? Vagy már olyan mindennapos, hogy senkit sem érdekel? Az oviban van ilyen anyuka még?2009. jan. 23. 22:43
1/18 anonim válasza:
Szerintem egy orrbavaló nem olyan extrém, hogy ne hordhatnád. Ha kivennéd, akkor is tudná mindenki, hogy volt, mert ott lenne a luk.
Aki meg ez alapján ítél meg, az menjen el valahova :)
2/18 anonim válasza:
27 hetes vagyok, van a nyelvemben meg a köldökömben(azt már kivettem)...az én anyukám is mindig kérdezi hogy mikor akarom már kivenni, mindkettőt 17-18 évesen csináltattam, olyan rég vannak bent h én is elfelejtem. Sztem szülés után visszarakom a köldökömbe, igazából nem érdekel más véleménye, már annyira hozzámnőttek h fura lenne nélkülük. Tetkóm is van, azt meg nem tudom kivenni:D
3/18 anonim válasza:
Az én anyukám 48 éves.7 éve együtt csináltattunk orrpiercinget!!Nem vagy öreg hozzá, anyum fiatalos, és illik hozzá.Már nekem is van egy 3 éves kislányom, de eszembe sem jutott hogy kivegyem.Hozzám tartozik!!!
4/18 anonim válasza:
Én 35 múltam,8 hónappal ezelőtt született a 2.gyerekem,és tetkóm(3 darab) és piercingem(1 a köldökömben) is van.Na és?Én szeretem,a többi nem érdekel.
5/18 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólókhoz: nyelvpiercing plusz 2 tetkó, a köldökömből már én is kivettem, pedig még csak 8 hetesek vagyunk.
Ez nem igazán kortól függ, bár ha nyugdíjas lennék és lenne az orromban, biztos kivenném. Mamikámat (85 éves) sem tudnám elképzelni egy orrkarikával! :-) Szóval sztem még ráérsz!
6/18 anonim válasza:
Szerintem ez nem korfüggő. Ne járjunk majd rövidebb szoknyában, meg csizmában, mert az a tiniknél divat? Helyette mamaköpenyt húzzunk? Neeem! Nem hinném, hogy hirtelen meg kell "öregednünk", mert anyák lettünk. Ezt senki nem várhatja el tőlünk! Jó lenn, ha a mai világban ebből senki nem csinálna problémát magának és másnak sem. Én hagyom az orromban a piercingemet amíg tetszik. (amúgy a lyuk egy éjszaka alatt benő és nem tátong örökké az orrunkon:)
7/18 anonim válasza:
37 hetes terhes vagyok. van egy orr piercingem meg egy nyelvbe valom is. Az en anyukam is allandoan azt kerdezi mikor veszem mar ki oket mert nem egy anyanak valo. Kerdem en miert isnem??? 28 eves vagyok 10 eve megvan, hat en nem valok meg tole az fix...es ha valakinek nem tetszik ne nezze. Amugy meg teljesen egeyt ertek az elottem iroval...mert anya leszek nem akarok elbanyasodni.
8/18 anonim válasza:
Nekem az orromban karika van, meg az ínyfékemben is karika. És van 4 tetoválásom is, igen mutatósak :) Mondjuk azért direkt olyan helyen, hogy ha akarom látszik, ha nem akarom nem látszik :) 15 hónapos fiam van. Én nem érzem úgy, hogy azért, mert anya vagyok, máshogy kéne kinéznem, mint előtte. Annyi változás, hogy azóta nem feketére festem a hajam, hanem középszőkére, mert valahogy ezt "anyásabbnak" érzem, de semmi mást nem változtattam magamon, csak ez a hajszín jobban tetszik mostmár. Eszem ágában sincs kivenni a piercingjeimet. Amúgy sok anyukát látok, akinek az orrában piercing van, de ismerek párat, akinek egyéb helyen is akad és még eszükbe sem jutott kivenni. Az enyémek addig bent maradnak, amíg nekem úgy tetszenek, nem fogom kivenni más kedvéért. Különben sose vettem észre, hogy az orrkarikám miatt nagyon megbámultak volna, szerintem eléggé elfogadott ma már, még a karika is. Ami az ínyfékemben van, az akkor látszik, ha nevetek, arra csak annyit kérdeznek, hogy nem fájt-e :) Akkor mindig megmondom hogy nem, és ezzel ennyi.
9/18 anonim válasza:
Szia! Szerintem is nyugodtan hord. Nem azt mondom, hogy negyvenakárhány évesen is hordani kell, de most még teljesen jó. Én sem szándékszom átmenni anyukába, a tetkókat nem tudom levenni, de terhesség alatt kismamapiercinget hordtam, utána visszatettem a rendeset, és még jó sokáig hordani szándékszom, nem ronda, mert nagyon szép izmos a hasam szülés után is.Valamennyi igazsága van anyukádnak, a miniszoknya, orrpiercing közönségesnek tud hatni egy 50 éves nőn, de te még bőven messze vagy ettől.
10/18 anonim válasza:
Ha jól esik, hord:-)
Nem kell másokkal foglalkozni. Ahogy te jól érzed magad.
Én 29 vagyok, de van köldök és nyelvpiercingem is, lányom 7 hós. És ezek meg is maradnak, sőt, lehet gyarapodnak is:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!