Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Más is besokallt már? Egyszerű...

Más is besokallt már? Egyszerűen elegem van.

Figyelt kérdés

Elegem van már a bezártságból ,hogy sokszor a gyereken is látom hogy unatkozik...próbálom lekötni de nekem is el kell a dolgomat látni...(főzés,takarítás)

Ráadásul elég hisztis és akaratos kislány...néha annyira kikészít .... olyan jó lenne néha egy egy napot felnőtt emberek társaságában eltölteni...úgy érzem kezdek antiszociális lenni....

A másik hogy tök szar anyának érzem magam mert a kislányom úgy tűnik csak az apjáért van oda....egyszerűen ha az apja haza jön én le vok ejtve....

Próbálok neki mindent megadni de egyszerűen úgy érzem nem szeret.....vagy nem úgy mint szeretném.

Nem bújik, nem látom rajta h érdekelné h eltűnök a szeme elől....egyszerűen valahogy nem kötődik hozzám szerintem.

A másik hogy teljesen ki vok fáradva, null segítségem van.....egyszerűen néha nem bírom ezt már.

(iszonyat hiperaktív és állandóan az kell neki amit nem lehet és én meg nem is engedem neki...erre hiszti rohamot kap...apa meg csak a játék vidámság...én meg a fegyelmezés és a rossz vok a számára szerintem...)

2010. dec. 20. 12:33
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Egy 29 hónapos kislánnyal és egy 15 hónapos kisfiúval vagyok itthon 24 hetes terhesen. Na jó, az igazsághoz hozzátartozik, hogy a nagyobbik délelőtt bölcsiben van. Férjem reggel 6-kor indul munkába, este vacsorára, 7 óra körül ér haza. Nagymamák nem tudnak segíteni és bizony mostanában rendszeresen hétvégente is dolgozik a férjem. Fáradt vagyok, néha nagyon utálom az egészet, pedig nagyon jól tudom, hogy az egész életben igazából csak az az egy jó, hogy az embernek gyerekei, családja van. De amikor fél idős terhesen, lázasan, görcsben lévő hassal, a gyerekek körülötted üvöltenek, rajtad csüngenek, másznak és tudod, hogy nincs kinek lepasszolni őket, és bizony kötelességed velük lenni, ellátni őket, játszani velük, akkor nagyon sz.r tud lenni az élet. Minden esetre ezek a rossz időszakok is eltelnek, és utána mindig történik valami nagyon jó, nagyon aranyos, ami elfeledteti az egészet velem.

A nagyobbik gyerekem, a 29 hónapos kislányom annyira apás, hogy ha itthon van véletlenül APA még a fenekét sem törölhetem ki a gyereknek. Na mondjuk egy ilyen rosszabb időszak után, elég mellbevágó tud lenni, hogy ezért görcsöltem annyit. De aztán hízott a májam, mert az én pici kisfiam sosem sír az ajtóban az Apja után, ha elmegy itthonról, ellenben múltkor én mentem el, és egész műsort leadott. Tudom, hogy nem szép dolog, de olyan jól esett, hogy legalább ő szeret. Na jó viccen kívül, tudom, hogy szeret a másik is, csak kihasználja, hogy az Apja még sok minden másra is hajlandó abban a pici időben amit vele el tud tölteni.

2010. dec. 20. 14:55
 12/13 A kérdező kommentje:
Köszi a bátorítást lányok :)
2010. dec. 20. 15:40
 13/13 anonim ***** válasza:
Szerintem főzz egyszerre 2 napi kaját, takarítani is elég 2 naponta és mozduljatok ki. Nincs a városotokban játszóház? Én majd azt tervezem, ha egy picit nagyobb lesz, hogy ilyen helyekre elviszem időnként, hogy neki is újdonság legyen és jól érezze magát és szokja a többi gyereket is. Nincs másik baba, akivel össze tudnátok járni? 2 gyerek csak jobban el lenne egymással és Te is tudnál valakivel beszélgetni is. Akár itt is találhatsz magadnak társaságot. Én már 2 anyukával is megismerkedtem itt.
2010. dec. 20. 20:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!