Hogy lehetek ilyen határozatlan? Egyszerűen nem tudom eldönteni, hogy mikor vállaljuk be a második babót!
Mennyi idős a kisfiad?
Egyébként én most töltöttem a 29-et, igaz még nem akartam visszamenni dolgozni, mert az én fiam most volt egy éves, viszont 3 hónapos terhes vagyok:) Ő is becsúszós baba, nem terveztük, kb a foganás időpontjában döntöttem el, hogy még nincs itt az ideje a tesónak, de ő máshogy gondolta:)
Utólag megbeszéltük a párommal, hogy talán jobb is így, ha még többet gondolkoztunk volna, talán sosem lenne testvére a fiamnak, mert sose lenne megfelelő az időpont.
Nálunk az anyagi szempont sosem volt kérdés. Eddig is csak éldegéltünk, munka nincs. Mi a 3. babát vállaltuk be így,és annyira nem bánom,hogy így döntöttünk!-pedig a fogantatás után rosszabb lett az anyagi helyzetünk. Ahol egy gyermeknek van hely,ott jut még egynek. Ahol 2 gyermeknek van hely,ott jut 3-nak is. Pláne,ha egyneműek :)
Nálunk a kisebbik gyerkőccel alvás gondok vannak, pedig már 22 hónapos. Akaratos is,és nem hagyja,hogy Apát átöleljem. Ezen felül mindig a fenekemben van. Mindennek ellenére,pozitívan állok a dolgokhoz,tudom,hogy nem biztos,hogy egyszerű lesz,de bevállalom!
Én tavaly május végén estem át egy vetélésen,fél évet vártunk,és aztán próbálkoztunk-hát,nem kellett sokáig :D
Minél többet gondolkodsz ezen,annál nehezebb lesz összehozni egy tesót! Ahogy Te is írtad,megy az idő,lehet se állás,se baba nem lesz. Nem tudhatod,hogy a 2 évesed milyen lesz ha kistesója lesz. Nem tudhatod,hogy viselkedik majd akkor.
Én belevágnék!-de az én vagyok.
Üdv: 2 gyermekes,21 hkm.
Köszi a válaszokat! Közben beszéltünk apával is erről, és arra jutottunk, hogy valószínűleg belevágunk. Ő nagyon-nagyon szeretné!:)
Várok még véleményeket azért!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!