Egyszerűen nem jövünk ki a pénzből mióta a gyedet kapom, más is van így?
A tgyást be tudtam osztani, mert ugye az annyi mint a fizum volt, meg még a családi is rájött, de 2 hónapja kapom a gyedet, ami 62ezer ft, és totál csúszunk elfele....:-(((
Tudom, hogy kéne spórolni, de már nem tudom miből faraghatnánk le, pedig biztos lehetne, csak eddig nem voltunk rászorulva. Mióta megszületett a kiscsajunk, csak neki vásárolunk, magunknak egy szál polót se vettünk, csak a kaját...
Nem várok megoldást, már mindent megigényeltünk amit lehetett, inkább kiváncsi vagyok, hogy Ti hogy vagytok?
Szia!
Apa fizetése nem segít ki?
Nekem is kevés lenne a gyed-em, ha apa nem keresne.
Mi a gyed-ből fizetjük a lakást (albérlet)+ rezsit, de van hogy már az sem jön ki belőle, apa fizetéséből ki kell pótolni. És akkor hol van még a havi kaja, pelenka, ruházkodás stb.
Szóval, ha egyedül vagy, akkor persze, hogy nem elég a gyed. Ebből nem lehet megélni.
Hát a férjem 100at keres, és lakás+kocsihitelünk van, egyszerűen nem elég...:-(
Ha nincs a férjemnek +munkája, márpedig most 2 hónapja semmi "fusi" nem jön be, akkor bajban vagyunk...márpedig mostmár bajban vagyunk...:-(
Még jó, hogy pelusból meg ruciból a kis csicsókánknak:-) bespejzoltunk...Tejcsim majdnem elég, így tápot nem nagyon kell venni hál istennek, de még az is van bőven itthon...
Kétségbeejtő azt érezni, hogy mi lenne, ha ezek nem lennének itthon...még sosem éreztem ilyet...:'-(
12.08-nak:
Figyu, ne gondolj erre, lehet amúgy se lenne pénzünk, ki tudja.
Én nem arra akarom helyezni a hangsúlyt, hogy a gyerek miatt nincs, hanem hogy ilyen gáz a helyzet.
Hidd el még 1 pillanatra se bántam meg, akárhogy is lesz, mert ennél csodálatosabb dolog nincs a földön.
MIÓTA SZEGÉNYEK LETTÜNK(babó születése), AZÓTA VAGYUNK A LEGGAZDAGABBAK(őáltala)!!!
Hihetetlen boldogság, nem is tudom eddig minek éltem!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!