Nemrég vettünk lakást, ahol a konyhaszekrény egyszerűen ocsmány. Hogyan dobhatnám fel kevés pénzből?
Figyelt kérdés
Kb. fél év múlva újat csináltatunk ezért nem szeretnék rá sokat költeni viszont a mostani sötétbarna annyira csúnya,hogy valamivel le kellene takarni. A csomagolópapír nem jó megoldás a pára miatt és a ragasztható tapétát sem szeretném.2010. febr. 22. 14:42
1/5 anonim válasza:
Miért nem fested le valamilyen vidám színre ? Variálhatod is a színeket, teljesen megváltozik tőle a konyhád. Még fél évre is megéri !
2/5 anonim válasza:
Fess rá színes virágokat, vagy vágj ki mintákat öntapadó tapétából (bár látom, ez utóbbit nem szeretnéd). Akár az egészet átfestheted, gyorsan megvan és egész más lesz, meglátod!
3/5 anonim válasza:
Fesd le.
Vagy én például fehér hűtőt láttam úgy átalakítva, hogy barna bambuszrolót ragasztottak rá, hogy passzoljon a berendezéshez.
4/5 anonim válasza:
Kimondtad a tutit, hogy újat csináltattok, ez rendben is van. Akkor vágj centit, és próbáld kivárni ezt a pár hónapot,t udom milyen érzés, nyáron lesz két éve hogy asztalossal vadiúj konyhabútort csináltattunk, szóval el tudom képzelni milyen lehet most nálatok, de hagyd a fenébe szerintem.
A legegyszerűbb az öntapadós tapéta lett volna, de az nem akarod, akkor várd ki a fél évet.
5/5 anonim válasza:
vannak színes matricák is, direkt bútorra ragasztás céljából!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!