Épülő konyhánkon (főzőfülke) nincs ablak (de azért kap fényt), milyen színű padló- és falicsempét ajánlanátok hozzá, ami világosítja? A konyhaszekrény fából van és natúr színű. Mi illene hozzá?
Feketét.)))
Bocsi de egy ablaktalan konyhába minél világosabb lapokat tegyetek, ha úgyis kevés a fény .
És a legvilibb szin a fehér.
Köszi a gyors tanácsokat. Utolsónak: a hófehér tényleg szuperjól mutatna, de sajnos kényes, egyfolytában takaríthatnék :-)
És a konyhapult milyen színű legyen? Arra is gondoltam, hogy minden homokszínű (a konyhapult, a falicsempe és padlólap, de az túl egyöntetű, nem? Egybeolvadna minden...
Esetleg a padló legen pepita?
a homokszín jó, mert visszafogott, és világos.
de ugyanígy a sárga is tuti, az egy kicsit fiatalosabb, vadabb.
a konyhabútor milyen lesz?
Gondolkozz el vidám színeken. Nekem például fehér és narancssárga, nagyon jó, mert élénk, világos. A konyhapult fehér, márványos, a csempe fehér és narancssárga, fölötte a fal fehér. Valamint úgy vásároltam, hogy az edények és egyéb eszközök is ezt a két színt viszik tovább, plusz persze az ezüstszínűt.
Ami még sokat számít, ha kicsi a helyiség, hogy magasfényű felületeket válassz. Ez világosabbnak és tágabbnak láttatja a teret.
Jó szín még a citromsárga, almazöld is. Esetleg fehér-narancs-citrom kombinációja.
A takarítástól meg ne aggódj, ha tényleg kicsi a konyhád, azt pillanatok alatt rendbe teszed. Nekem például a csempe, pult, szekrények, hűtő letörlése max. két perc, felsöpörni kb. 20 másodperc. Ezeket megcsinálom egy nap egyszer, igazán nem sok az a három perc érte :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!