Kánikula - nyitott, vagy csukott ablak mellett elviselhetőbb?
Reggel a "hűvösben" átszellőztettem a lakást, most lehúztam a redőnyöket és becsuktam az ablakokat, h ne jöjjön be a meleg. De nagyon rossz így, hogy áll a levegő, a ventilátor se ér szinte semmit.
Jobb lenne mégis, ha nyitva lennének az ablakok? Bár nem nagyon szokott huzat lenni sajnos.
jajj, meddig tart kipróbálni...
de sztem este levegőztess, nappal meg redőny le, ablak csukva. ha nagyon nem bírod szerezz be valamilyen klímát.
Alap,hogy csukva. Óránként kinyitom az összeset kb. 10 perce, de utána csukom be.
Csak gondolj bele. Kint 38 fokos a levegő. Azért a lakásban nincs annyi!
Eddig nyitva tartottam egész nap, mondván "hadd járjon a levegő". Most két napja már lehúzom a reluxákat, behúzom a függönyt, így egy árnyalatnyival jobb. Csak a konyhában van nyitva az ablak, na így érezni a különbséget.
Huzat nálunk sincs igazából, szóval ezt a járjon a levegő dolgot én csak bemagyaráztam magamnak, mivel minden ablak ugyan arra az oldalra néz.
Nagy csodát nem vártam a besötétítéstől, pár fokkal talán kevesebb van, de igazából így is úgy is már a halálomon vagyok.
Köszi mindenkinek. Én is ez a "hadd járjon a levegő" mániás vagyok, állandóan szellőztetnék, de most én is becsukásra
kényszerültem.
28 fok van így is, sötétítve. Nálatok?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!