Hánykor szoktatok lefeküdni és mikor keltek, anyukák? Éjjel felkel még a babátok?
a fiam jobb esetben 9-9.30 körül alszik el, én 12 körül fekszem le. 6-kor csörög az óra a férjemnek, utána 6-7 óra körül iszik tápszert a kicsi, és jobb esetben még visszaalszik 9-9.30-ig. Együtt kelünk 9.30 körül.
Ha jól alszik éjszaka és nem ébred meg, akkor tényleg többet alszok, mint addig, míg dolgoztam. 11 hónapos.
Max kilencre alszanak el a gyerekek, en max 12kor (attol fugg, hogy mennyi dolog maradt estere, illetve a ferjem dolgozik-e vagy itthon van).
A nagyobbik gyerek eppen 2 eves, o atalussza az ejszakat 2 honapos koratol, vele tehat semmi gondom ejszaka. Ha nincs mozgolodas korulotte, akkor nyolcig alszik.
A kisebbik 10 honapos, nagyon rossz alvo, 20 percenkent meg tud ebredni nyoszorogve, ami annyit tesz, hogyha egybol ugrom es simogatom, akkor visszaalszik, ha nem vagyok resen, akkor teljesen felebred es 2-3 orakat ebren van. De ez is max fel hatig, mert akkor vegleg ebred.
Szoval en ezt nem is alvasnak neveznem, ami nekem jut, csak ket kisagyhoz setalas es simogatas kozott visszafekszem az agyba es komazok par percet.
A vegkimerultseg kozeleg.
De nagyon halkan merem mondani, vagyis irni, hogy valami tortent, mert par napja csak 4-5 visszasimogatas szukseges, valamint alszik 7ig reggel. Remelem, hogy ez egy tartos javulas lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!