Hánykor szoktatok lefeküdni és mikor keltek, anyukák? Éjjel felkel még a babátok?
Figyelt kérdés
2010. dec. 18. 22:40
1/14 anonim válasza:
lefeküdni olyan fél 10 körül szoktam,de elaludni ugy 11-12 körül.éjjel felébred a fiam cumiért vagy teáért.reggel 8-9 között kelünk fel.15 hónapos
2/14 anonim válasza:
Már ágyban vagyok, kb éjfélkor alszom el. Nyolckor kelünk, nem keltegetnek éjszaka:) 2 éves a fiam
3/14 anonim válasza:
Este ilyen tájban szoktam a tv előtt besunyni a nappaliban. Párom ilyenkor békén hagy, és előfordul, hogy fél 2-2 körül riadok meg. :) Akkor bemegyek a hálóba tovább aludni. Reggel általában 7 körül kelek.
Kisfiam hála az égnek jó alvó, 14,5 hónapos, este fél 9-től reggel 8-ig alszik, legtöbbször ébredés nélkül.
4/14 anonim válasza:
Éjfél körül kerülök ágyba, pár napja 2-kor kezdődik egy fél-háromnegyed órás fesztivál, 6-negyed 7 körül fél órás cicizés, és aztán alvás 8-9-ig. Most így mennek az éjszakák, 10 hónapos a fiam!
5/14 anonim válasza:
lányom 9 körül fekszik le, én éjfél körül, éjjel felkel 2-3x, de kiszolgálja magát(2 éves, itatóból iszik), ő 7-8 körül kel, általában én is, de csak 8 után bírok kimászni az ágyból:D
6/14 anonim válasza:
Este 9-10 körül szoktam lefeküdni, de sokszor tv-zünk még az ágyban, max. 11 körül már alszunk.
Reggel 6 és 7 között kelek, a gyerekek (1 és 4 évesek) alszanak egész éjjel.
Így ált. megvan a 8 óra alvás, bár 1x fel szoktam kelni pisilni és olyankor megnézem őket és néha nehezen alszom vissza :)
7/14 anonim válasza:
6 hónapos a lányom.10-kor fekszünk le.1-2 között iszik.2-4-ig a cumija kell neki.4-kor szopcsi.7-kor kelünk.
8/14 anonim válasza:
Még hogy kialvatlanok az anyukák és ezért nincs erejük a házimunkára :D Dolgozó ember sem alszik ennyit.
9/14 A kérdező kommentje:
10.54-es, gondolom nincs gyereked. Remélem majd Te is megtudod, milyen éjjel 2-3 óránként kelni, aztán egész nap helytállni egy nyűgös, fogzó kisbaba mellett! Ja, és ki mondta, h nincs ideje házimunkázni? Képzeld, nálam mindig rend és tisztaság van...
2010. dec. 19. 12:16
10/14 anonim válasza:
átlagban olyan 22-23óra körül megyek aludni.ha szerencsém van,egyet még alszom a kicsi 1.ébredése előtt(ez olyan éjfél 2óra között van,most 6hónapos).aztán a legszebb álmomat a nagy fiam zavarja meg,aki simán átsétál hozzám,be az ágyamba :-) (ő 2éves) aztán a kicsi olyan 4-5körül kel újra.ha szerencsém van akkor csak fél6kor,és akkor már általában fel is kelünk.ő úgysem alszik vissza,nekem meg már mindegy(ha addig nem aludtam,azután már nem fogok) a nagyobbik meg 6-7körül kel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!