Kinek, mennyi idő alatt sikerült teherbe esni? Mennyi idősek voltatok?
Figyelt kérdés
2009. jan. 21. 12:53
21/31 anonim válasza:
27 és 29 voltunk, első próbálkozásra sikerült, de elvetéltem. Még nem próbálkozhatunk újjal
22/31 A kérdező kommentje:
Ismerem, használom a ciklus.hu-t; hőmérőzök is, lehet hogy nem kellene... Próbálok nem rágörcsölni a dologra, de nagyon szeretnénk már, "nagyszülők", "dédi" is mindig kérdezgeti, hogy na mikor? Nem könnyű, de másnak sem, és úgyis összejön:)
2009. jan. 21. 15:34
23/31 anonim válasza:
Elkezdtem szedni az Elevitet,csipő magasra emelése szex után,nem rohantam ki mosakodni,és abba hagytam a fogamzás gátlót,gondoltam tartok 3 hós szünetet,de rá 2 hétre terhes lettem.
29 éves
24/31 anonim válasza:
A hőmérőzés a legrosszabb amit tehetsz, hidd el. Az egész napra rányomja a bélyegét. Én írtam a "nem hiszek a hőmérőzésben" választ is, csak elfelejtettem aláírni :)
Nekem a hőm mindig a 15-17. napra jelzett peteérést, de abban a bizonyos hónapban amikor sikerült, már a 19. napomon voltunk először együtt a férjemmel.
Hagyd a csudiba a hőmérőzést és minden másnak a figyelgetését, lehet, hogy emiatt nem sikerül :O
Ha egy éve nem sikerül már, akkor el kell menni kivizsgálásra hogy megnyugodjon az ember.
25/31 anonim válasza:
na megint nem "írtam alá" :D
az 1. válaszoló voltam
26/31 anonim válasza:
24 eves voltam, novemberben hagytuk abba a fogamzasgatlast (huvelygyurut hasznaltam) es februar vegen volt az utolso mensim, tehat marciusban estem teherbe. Elso terhesseg, most lesz nyolc hetes a fiam.
27/31 anonim válasza:
Szia.Én sem szedtem fogamzásgátlót,3 év alatt sikerült,amikor már "lemondtam" a második babáról akkor lettem terhes 30-32,van egy 10éves fiam és egy 12hetes kislányom :) Én át tudom élni min mész keresztűl,mindig várni,hogy talán most nem jön meg.....aztán mégis . ! De kívánom,hogy mielöbb sikerüljön,minden jót:)
28/31 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen mindenkinek a válaszokat. Mi még viszonylag fiatalok vagyunk 25-29, csak nagyon gyorsan elmegy az idő, és semmi sem jön össze. De bizakodunk minden hónapban.
2009. jan. 21. 17:14
29/31 anonim válasza:
Szia.Én az elsővel 19.5 évesen azonnal(augusztusban megvolt,szeptemberben pozitív volt a tesztem)a 2.babámmal 35.5 évesen szintén azonnal(ugyanígy,aug.-ban még megvolt,szept.-ben pozitív volt a tesztem)A nagy májusban 17 éves lesz,a pici 1.
30/31 anonim válasza:
27 éves voltam,10 évig gyógyszert szedtem és 10 hónap alatt sikerült teherbe esnem! :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!