Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Kinek, mennyi idő alatt...

Kinek, mennyi idő alatt sikerült teherbe esni? Mennyi idősek voltatok?

Figyelt kérdés
2009. jan. 21. 12:53
1 2 3 4
 11/31 anonim ***** válasza:
100%
5 hónap után sikerült 30 és 34 évesek voltunk, soha nem szedtem fogamzásgátlót
2009. jan. 21. 13:12
 12/31 anonim ***** válasza:
100%
Persze, hogy nem sikerül mindenkinek elsőre.... Nagy általánosságban azt lehet mondani, hogy a többségnek egy év alatt sikerül.... De van akinek másfél év kell, pedig teljesen teljesen egészséges.... Nagyon nehéz megcsinálni, de használhat ha az ember megpróbál a túlzott akarástól elszakadni, egy kicsit lazít, esetleg másra is koncentrál .... El lehet egy picit szakadni a hőmérőtől, felesleges stressz sokszor az ilyen olyan tüneteken és azokkal kapcsolatos összefüggéseken agyalni...
2009. jan. 21. 13:15
 13/31 A kérdező kommentje:
Az elsőnek: 2 év alatt nagyon sokmindenen keresztül mentél. Hogy bírtad, mert én már sehogy; hiába áll mellettem-mögöttem a párom-családom. Nem egyszerű.
2009. jan. 21. 13:17
 14/31 anonim ***** válasza:
100%
19évesen,2hét alatt kb.
2009. jan. 21. 13:20
 15/31 anonim ***** válasza:
100%

Nehezen :)

Amit nem írtam, hogy a sikertelen inszem után volt egy vetélésem is. Az volt az utolsó csepp a pohárban :(

Kibőgtem magam, abbahagytam a hormonszedést, teázást, elkezdtem egy 90 napos diétát és a szobabiciklizést , hasizmozást ( a hormonkezelések miatt + 10 kiló volt rajtam ) . Ekkor sikerült :)

Most már tudom, hogy lazábban kellett volna venni ezt az egészet, el kell szakadni ettől a témától, ahogy itt is írta valaki.

Van akinek rögtön sikerül, van akinek később, de ma már szinte mindenkinek jön a baba a végén :)

Valamiért nekem, nekünk végig kellett járni ezt az utat. Sokat gondolkoztam rajta hogy miért. Persze elméleteket lehet gyártani :S

Sokszor írják, hogy nem szabad feladni. Ezzel nem minden esetben értek egyet. Más ha valami konkrét gondja van az embernek és azt kezelni kell, de ha nincs semmi komoly, akkor bizony egyszercsak fel kell adni... Persze nem örökre, de pár hónap pihenés mindenképp kell.

2009. jan. 21. 13:25
 16/31 anonim ***** válasza:
100%
25 éves vagyok és 8 hónap után jött össze, mindenféle számolgatást és praktikát mellőztünk...
2009. jan. 21. 13:35
 17/31 anonim ***** válasza:
100%
Szia.4. vagyok.Nem különösebben stresszeltem én sem.Annyit tettem csak,hogy nagyjából kiszámoltam,mikor lehet pé,mert nekem az utolsó 43 napra jött meg és már azon gondolkodtam,hogy már nincs is pé-m.Én azt mondom,figyeld a tested és max.számold ki a www.ciklus.hu segít.Nem tudom ismered-e?Szerintem a hőmérőzés a legstresszesebb dolog,én nem "hiszek" benne.
2009. jan. 21. 13:44
 18/31 anonim ***** válasza:
100%

én 25 ő 23, és a 2. hónapban sikerült miután elhatároztuk. Már előtte 1 évvel abbahagytam a tablettát.

most 37 hetes vagyok

2009. jan. 21. 13:45
 19/31 anonim ***** válasza:
100%
A hőmérőzésben én sem hiszek. Volt olyan hónap, hogy a hőm szerint volt peteérésem, az ulrahang viszont pont az ellenkezőjét igazolta. Amikor meg terhes lettem tényleg, akkor az orvosi vizsgálat után kiváncsiságból megmértem párszor és a béka feneke alatt volt :X
2009. jan. 21. 13:51
 20/31 anonim ***** válasza:
100%

Szia! Leírom, csakhogy a másik végletet is olvasd. Sohasem szedtem a fogamzásgátlót, 9 és fél év után lettem spontán terhes, már senki sem számolt vele, bevallom én személyesen a változó korra gyanakodtam (már 35 felett voltam)!!!!

Egy 3 éves kisfiú anyukája

2009. jan. 21. 14:10
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!