Kinek, mennyi idő alatt sikerült teherbe esni? Mennyi idősek voltatok?
Figyelt kérdés
2009. jan. 21. 12:53
2/31 anonim válasza:
Cigit letettük és utána 6 hónap.25-30 év
3/31 anonim válasza:
25 éves vagyok, az 5. hónapban sikerült a baba
4/31 anonim válasza:
2007 okt-ben abbahagytam a tablettát,Kihagytunk egy hónapot,hogy "tisztuljon "a szervezetem,és febr.-ban már nem jött meg.Tehát a kihagyás utána 2. hónapban lettem terhes.
6/31 anonim válasza:
Szia!
2007. októberében hagytam abba a gyógyszert (19 év) és 2008. áprilisában már nem jött meg. Most 20 vagyok februárban leszek 21.
7/31 A kérdező kommentje:
Látom azért nem mindenkinek ment egyik hónapról a másikra. Sajnos nekünk még nem sikerült. Mit tettetek érte? Gondolok itt gyógyszer, vitamin, stb.
2009. jan. 21. 13:02
8/31 anonim válasza:
1. vagyok.
Vitamin, méhpepmpő, cickafark, palástfű, barátcserje, fagyöngy, sós fürdő, gyertyázás, nocolut, duphaston, stimmuláló injekciók, petevezeték átjárhatósági, hormonvizsgálatok/kezelések, spermavizsgálat, bőgés, idegeskedés, orvosváltás, pénzköltés, nyaralás, avivatorna, lh tesztek stb :)
Végül spontán sikerült abban a hónapban, amikor lesz@rtam mindent :)
9/31 anonim válasza:
Szia!
Nekünk a gyógyszer abbahagyása után 3-4 hónapra sikerült. 27 és 34 évesek vagyunk. Most 37 hetes vagyok. Én semmit nem tettem érte azon kívül,h. nem védekeztünk. Folsavat szedhetsz, az jó állítólag.
10/31 anonim válasza:
Ja, és volt egy inszemináció is
(1.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!