Milyen a hasatok szülés óta?
Figyelt kérdés
Nagyon nehezen tudom elfogadni magam. Már lassan 9 hónapja,hogy szültem de még mindig nagy a hasam. Ráadásul nagyon csíkos is igaz tudom,hogy ezzel nem sok mindent tehetek. De legalább lenne lapos. Már nem is fog lemenni? Így nyáron nincs is kedvem strandra menni.2009. jan. 20. 19:39
1/3 anonim válasza:
szerintem le fog menni,a csíkok pedig elhalványulnak. biztos jót tesz a hideg-meleg vizes zuhany,mer annak bőr feszesítő hatása van + hasizomgyakorlatok. Én 3 hónapja szültem,még tornázni nem kezdtem el,de a hasfogóval elég szépen visszahúzódott a hasam (normál szülés), és hát azért van még rajta felesleges bőr,remélem az a fentiekkel szűnni fog. Ne aggódj! Biztos,hogy elmúlik,azt mondják legalább 1 év kell a regenerálódáshoz.
2/3 anonim válasza:
Nem akarlak elkeseríteni, de tényleg nem..én fiam 16 hónapos. Nagyon nagyon csíkos a hasam, és hiába halványultak el, nagyon látszik (szerintem) plusz ami még idegesítőbb hogy tapintásra lett tök más. Nagyon szégyenlem is a férjem előtt is, aki imádta a pocimat :((
Tornázok, kenem mindenfélével, jártam ilyen ultrahangos akármire (csak a pénzt vitte) .
A hasizmom jó erős, ettől kicsit feljebb ment a bőr is, de még mindig szörnyű és ez hogy a felület tiszta repedés már sose fog változni.
Ez van.Viszont van egy szép, egészséges tündéri fiam :) Ha ez volt az ára, akkor ez volt.
Azért remélhetőleg neked nem ennyire rossz a helyzet, azért próbálj meg mindent, legfeljebb elmondhatod utána hogy mindent megpróbáltál.
3/3 anonim válasza:
nekem is csíkos volt pár hétig, de ahogy csökkent, szinte eltűnt, azóta szép. ja, és tök selymes, mert anno sokat kenegettem. a hasizomgyakorlatok csodát tesznek. a babóm 13 hetes, és 20 kg-ot szedtem fel vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!