A mai világban már teljesen kiment a divatból a szobatisztaságra nevelés? Mindenki hagyja hogy a gyerek döntse el mikor óhajt bilizni?
:-)) Ha kiment volna a szobatisztaság a divatból akkor még a felnőttek is a szobába pisilnének és kakilnának. Szerinted az gond lehet hogy nem szobatiszta 7 hónaposan csak 2 évesen?
Akkor lenne gáz ha 7 évesen is pelusba pisilne...nem?
Azért a gyerkek 99% 3 éves korára szobatiszta Neked ez miért probléma?
Van, aki nem is használ pelust igazából, vagyis nem lesz piszkos, csak éjjel, mert ha mocorog, a bili fölé tartja a picit is, és így megszokják.
Persze, könnyebb nyáron a fű fölé tartani - anyukám így csinálta az én gyerekeimmel. Azt mondta, régen nem volt ennyire divat pelenkázni. Tudták, mikor pisil és kész.Aztán mindkét gyerekem nála lett szobatiszta nyáron - én nem tudtam rájuk figyelni egész nap, de ő igen.
Mert azt mondta, nem jó a kicsinek a pisis pelusban. Csak a papírban még rosszabb, mert nem is érzi a pisit, így nem is zavarja. Később lesznek a papírból szobatiszták, mert nem kellemetlen, csak ah már olyan nagy, hogy utánozni akar minket. A textil pisisen nem jó, ezért a textiles baba is igyekszik megszabadulni tőle.
"már tudjon olyan szinten kommunikálni, hogy képes legyen jelezni, mikor kell neki,"
ezt nekünk kell megtanulni, a baba tudja elejétől:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!