Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Melyik másik országban maradha...

Melyik másik országban maradhatnak még otthon a nők 3 évig a gyerekkel?

Figyelt kérdés
2010. dec. 9. 19:45
1 2 3 4
 31/34 A kérdező kommentje:

"Nem úgy mint az általad csodált fejletten demokratikus Angliában,ahol lehet ..."

Ki mondta, hogy csodálom? Jajj Istenem! Tényleg ennyi buggyant (irigy?) ember van? Nem hiszem el. Egyszerüen csak leírtam egy kérdést, semmi egyéb szánédék nem volt benne, csak választ akartam kapni. Az, hogy leírtam, hogy én, aki Angliában élek, hogy látom itt a dolgokat, még nem jelenti azt, hogy én ettől teljsen odáig meg vissza vagyok! Amúgy azt hiszem, hogy ezt le is írtam. Komolyan! Hihetetlenek egyesek!

Miért rám kell haragudni azért, mert a rendszer nem működik rendesen? :D Nevetséges! :D

2010. dec. 16. 13:23
 32/34 anonim ***** válasza:
Azért elgondolkoztam azon hogy az a válaszom amiben leírom hogy az államnak így olcsóbb (ami tény) és van olyan budai kerület ahol még ezt megdobják (ami szintén tény) miért 28 %-ban hasznos? Mert nem szimpatikus az embereknek? Hát sajnálom pedig ez van, és ha jobbat akartok kitalálni akkor csak hajrá, csak ezt az oldalát is számoljátok át hogy nehogy többe kerüljön a leves mint a hús. A böcsődéket, gondozónőket, a táppénzen lévő anyukákat nem a jóisten tartja el.
2010. dec. 16. 14:10
 33/34 Bari Zoltán válasza:
66%
Szintén egy jó kérdés belőlem nem az irigység beszél de szintén tény hogy bárhol máshol többet fizetnek gyest gyedet és stb mint a Magyarországon nem tudom tisztában vagytok e itthon csak 28600 Ft jár érte semmire sem elég nem az hogy egy gyermek eltartására ébredjetek már fel emberek és mi van olyankor ha a férfinak nincs munkája nagyon is jó dolog a 3 év otthon a gyerekkel ha meg lenne fizetve mint máshol itthon egy szegényebb ember bölcsődét fizetni kapásból nem tud gyermek felügyelőt pláne ki merem állitani azt is hogy lassan a Románoknál jobb a helyzet mint nálunk itthon családi pótlék mióta nem emeltek az infláció meg nő nem tudom miről beszélünk mondok egy példát hangsúlyozom munka vezetőként dolgozom 70000 FT a fizetésem a feleségem szociális segélyt kap 28600 Ft családi 48000 Ft albérletben lakunk egy tanyán rezsi 20000 Ft albérlet 25000 Ft számoljátok ki mennyiből kell eltartani a gyerekeket és az iskoláztatni őket ne mondja nekem senki hogy jó itthon bocsi a kérdezőtől hogy nem száz százalékig a kérdésre válaszoltam de egy kettő választ adónak hivtam fel a figyelmét hogy nem olyan fényes itthon a helyzet
2010. dec. 16. 18:58
 34/34 anonim ***** válasza:

Bocs az offolásért...

Előbbi kommentelőnek: Nem olyan rossz a helyzet itthon, bár tény nehezebb mint nyugaton, de megoldható.

Nem mindig a környezet az egyértelmű oka az ember helyzetének. Lehetőség adott, hogy mindenki többet teljesítsen, többet érjen el. És ezért nem kell törtetni és másoktól elvenni sem. Persze sokan teszik ezt...

2010. dec. 17. 10:48
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!