Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » Egyedül vagyok itt pánikos,...

Egyedül vagyok itt pánikos, depis anyuka? Hogy bírjátok ezt az időt így?

Figyelt kérdés
2010. dec. 9. 15:41
1 2 3
 11/21 A kérdező kommentje:
De jó, hogy írtok! Azt gondoltam csak én vagyok ilyen szerencsétlen és mindenki más energiabomba és boldog mindig.
2010. dec. 9. 15:58
 12/21 anonim ***** válasza:
100%
Áááá, dehogy! Nehogy azt hidd!
2010. dec. 9. 16:00
 13/21 A kérdező kommentje:
15:55ös, mit szedsz?
2010. dec. 9. 16:01
 14/21 anonim ***** válasza:
100%

45%-os!

Először is, remélem nincs gyereked, és nem is tervezed, hogy lesz.

Ha meg netán van, de ha nincs akkor is, kívánom, hogy ne többre, de legalább egy hétre tudd meg, milyen az igazi depresszió.

Mert akkor biztos nem írogatnál ide, főleg nem az "okos" beszólásaidat.

2010. dec. 9. 16:05
 15/21 anonim ***** válasza:
Én tegnap egész délután feküdtem volna, húzott az ágy, minden idegesített, a mai szélfújás volt a csúcs:( Én nyáron, ha a süt a nap, ha jön a tavasz, jól elvagyok, de mikor bejön a rossz idő, a korán sötétedés, aztán halottak napja környéke...akkor vannak nagyon rossz napjaim.
2010. dec. 9. 16:10
 16/21 anonim ***** válasza:
100%

15:49 vagyok.Szedtem gyógyszert, meg sajnos anno kórházba is kerültem mert szívritmuszavarom is lett a betegségből kifolyólag.Orvoshoz nem megyek mert a gyógyszer felírásán kívül semmit nem segített.

Szóval kemény volt.Ezért is félek, hogy megint visszajön ilyen súlyosan. Talán ha össze tudnék járni valakivel akkor jobb lenne, de az a kevés barát is eltűnt amint gyerekem lett.Szépen elkoptak...

A család vidéken, de ha itt lennének sem kérnék belőlük nem bíznám rájuk a gyerekem.

Amúgy szülés után kezdődött ez az érzés és ahogy telik az idő egyre rosszabb.Totál tönkre mentem.Lelkileg és fizikailag is.Szint egy idegen néz vissza rám a tükörből.Emiatt a párkapcsolatom is nagyon ingatag. Most, hogy jönnek az ünnepek(ami csak púp a hátamon) szinte látom a döbbent arcokat, meg, hogy sutyorognak milyen sz@arul nézek ki.Vaságyastól alig vagyok már ötven kiló.

Mondjuk étvágyam sincs,mitől is lenne...

Amúgy a fiam lassan kilenc hónapos.

A bunkó válaszolókkal meg ne is foglalkozz.Soha az életben nem fogják megérteni, hogy min megyünk keresztül.

Szívesebben tologatnám én is a babakocsit mosolyogva és mondanám, hogy egy álom az életem.De nem az.

2010. dec. 9. 16:18
 17/21 A kérdező kommentje:
Hát, nagyon nehéz az biztos. Nekem a férjemmel volt nagyon sok gondom az elején, plusz a babám annyira hasfájós volt, hogy az első két hónapban hattól éjfélig üvöltött. Séta-rázás, ez ment egész este. Napközben elvégezni mindent. Akkor teljesen kikészültem lelkileg és testileg. Októberben elmentem orvoshoz, mert az állandó fáradtság, szédülés és összeesés érzést már nem tudtam másra vélni. Itthon rendeződtek a dolgok, de ez a 24 órás felügyelet nem könyű. Imádom a gyerekemet, de nagyon nehéz. Szedek napi egy cipralexet és fél frontint. De ha egyedül vagyok, mert alszik a baba és rossz az idő, akkor csak agyalok és jönnek a tünetek, pedig már sokkal jobb, mint eleinte.
2010. dec. 9. 16:25
 18/21 anonim ***** válasza:
Asentra antidepiből napi 2 szemet... de ilyenkor cseszhetek mindenféle antidepit... amúgy néha tök úgy érzem, hogy nem jobban vagyok, hanem rosszabbul...
2010. dec. 9. 16:31
 19/21 anonim ***** válasza:

Jézusom,mintha én irtam volna a kérdést,kedves kérdező!

Én is 7 hónapja szültem,ugyanezek a tüneteim:-(((

Mondjuk én nem mentem orvoshoz vele eddig még.

2010. dec. 9. 19:09
 20/21 A kérdező kommentje:
Hát, én nem bírtam, tudtam, hogy oka van a dolognak, mert vérvételen minden rendben volt.
2010. dec. 9. 19:36
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!