Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Babák » 20éves anyukák hogy birjátok?...

20éves anyukák hogy birjátok? Föleg akik egyedül vannak. Sulival mi lesz?

Figyelt kérdés
én 19évesen szültem,nem tervezett baba volt.a legnagyobb boldogságom a kisfiam csak párom külföldön alig látjuk,honapokig,néha ugy érzem besokallok h nem birok mindent megcsinálni és nagyon hiányzik apa is.ráadásul egyetemre is vissza szeretnék menni.de mikor hogy azt nem tudom.
2010. okt. 2. 00:01
 1/7 anonim ***** válasza:
Nem vagyok ugyan anyuka, de több évfolyamtársam az. Amikor a gyerek(ek) oviba ment(ek), akkor kezdték az egyetemet.
2010. okt. 2. 00:15
 2/7 anonim ***** válasza:
Levelező tagozatra visszamehetsz így is,kevés alkalom van,amikor kötelező bemenni,akkor meg csak tud a családból vagy ismerősök közül valaki segíteni. Ezen kívül ott van a bölcsi is. Gondolom dolgoznod nem muszáj,párod keres eleget, legalább amiatt nem fő a fejed. Ne gondold,hogy sokkal könyebb lenne,ha párod többet lenne veled, néha apa is tud úgy viselkedni,mint egy második egyerek. Bár ez gondolom,nem vígasztal. Próbálj baba-mama tornára, klubokba járni,sokat sétálni,ismerkedni,megosztani a gondolataidat azokkal,akik hasonló cipőben vannak,hívj át játszani más gyerekes anyukákat (vagyis a gyerekek játszanak,ti pletykáltok) :)
2010. okt. 2. 00:32
 3/7 A kérdező kommentje:
igen,pénz az van,de annyira egyedül vagyok.igen sokat sétálok fiammal meg barátkozom anyukákkal.de már csak 1 honap és jön haza apa 4-5honapra:)
2010. okt. 2. 00:48
 4/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Akkor mi abszolút sorstársak vagyunk! Én 25 éves vagyok, 22 hónapos a kislányom. a rokonok vidéken, nehezen is barátkozom, párom 2 havonta 1 hétre jár haza, ő is külföldön dolgozik. ketten vagyunk a lánnyal, mindent egyedül kell megoldanom, nagyon nehéz így. Főleg a hivatalos ügyek intézése komplikált, ilyenkor mindig hosszas szervezés kell előtte, hogy valamelyik nagyszülő eljöjjön addig. Nem tudok magammal nagyon foglalkozni, bár ez nem azt jelenti, hogy elhagytam magam, de néha jó lenne kicsit 'nőcis' dolgokat is csinálni! A párom is nagyon hiányzik mind a kettőnknek, de tudom, hogy értünk dolgozik ennyit, hogy a jövőben saját lakásunk lehessen. Neked is kitartás, mert biztos értetek csinálja, és nem nagy öröm neki is távol lenni tőletek! Hogyan tartjátok a kapcsolatot? Mi skype-on és telefonon beszélünk úgy 2-3 naponta, így valamelyest elviselhető a hiánya, de már félek a decembertől, mivel nem jöhet az ünnepekre haza, így mi fogunk utazgatni a rokonokhoz, hogy ne legyünk magányosak.

2010. okt. 2. 08:24
 5/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Én 22 vagyok, és bizonyos tekintetben egy cipőben járunk.

Én levelezőn csinálom az egyetemet, nem hagytam ki egy félévet sem. Ha van segítséged, egy levelezős egyetem még beleférhet babázás mellett. Persze segítség nélkül még azt a kevés babfelvigyázást megszervezni is kihívás. Nekem sokat segít a lányom mindkét nagyija, nagypapája. Neked van segítséged?

Mi születése óta ketten lakunk a lányommal, apa nem él velünk. Bár azt hiszem mi még így is többet látjuk apát, mint te a párod, aki hónapokig külföldön van. Telefonon vagy skype-on azért gyakran beszéltek?

Bizonyos tekintetben szerintem egyszerűbb egy nőnek férfi nélkül megélnie a babás mindennapokat. Egy babának egyszerűbb főzni, mint egy éhes férjnek; és ha nem csillog-villog a lakás egy nyűgösebb nap után, senki nem kritizál érte; nem kell megmagyaráznod a nevelésed gyenge pontjait, amikor épp a munkától elnyűtt férfi mellett obégat az utód; és nem kell egy fárasztó nap után leharcoltan csettintésre szexistennővé válnod. Nem elhanyagolható előnyök ezek. Persze nem homályosítják el a magadrahagyatottság hátrányait.

Barátnőid vannak? 20-22 évesen nehéz korunkbelit találni anyukaként. Hol laksz?

2010. okt. 2. 08:36
 6/7 A kérdező kommentje:

köszi csajok,végre valaki megért.párom május közepe ota van kinnt azaltt 10napot voltunk kinn nála.1honap még mire jön.szoval fél év magány.örülök ha ahajam megmoshatom szárothatom vasalhatom 2 naponta de pl ma is a lábamon csimpaszkodott és nyafogott a fiam.magamra nekem sincsen idöm.szülökkel lakm de rájuk is én mosok vasalok takaritok ,segtséget nem kérek mert nem nekik szültem.abban iagazatok van h könyebb valahol mert a párom nagyon trehány,utána is csak pakolnom kéne:)

minden nap beszélünk mi,vag skype vagy telefon.legalább a hangját hallhatom.majdnem 5évesek vagyunk,kisfiam 14honapos.és nem egyszerü eset.nagyon eleven esik kel rámol,akaratos mint az anyja:)balatonon lakom.ha gondoljátok szivesen levelezem veletek.puszi

2010. okt. 2. 23:35
 7/7 anonim ***** válasza:

Szia!

Mi a párommal együtt élünk, de én is fiatal anyuka vagyunk. Szívesen leveleznék veled. 21 éves vagyok. Itt az e-mail címem, írj nyugodtan: arnikababa2010@gmail.com

Encsi

2010. okt. 3. 15:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!