Anyukák! Hogy birjátok, hogy mindennap egyedül vagytok a babátokkal? Nem fárasztó? Én sajnos nagyon sokat vagyok egyedül a 4,5 hós babámmal és néha teljesen kikészülök föleg mikor nyügös is! Sajnos segitségem nincs!
Néha tényleg fárasztó tud lenni, de ezzel jár. :)
Megmondom őszintén, amikor pár hetes volt, alig vártam, hogy nagyobb legyen és többet aludjon (én, naiv). Most, hogy már 6 hónapos és kúszik mindenfele, visszasírom azt az időt, amikor letettem valahova és ott is maradt.
Nekem igazából az hiányzik, hogy nem nagyon tudok kimozdulni és nincs a rokonok, barátok között anyuka, akivel együtt babázhatnánk.
szia!
Hol jobban, hol rosszabbul... Tegnap például hisztizett vacsi után , és bealudt fél adag kajával. Éjfél előtt ébredt, éhes hassal. Megetettem, de akkor meg felsrófolta magát és persze játszani akart :) 1 órámba telt, mire elaltattam...Most nyugodtabb , látszik rajta , hogy ő is kifáradt. Egyébként elég változatlanok a napjaink, engem a netezés meg a főzés szokott kicsit kilendíteni ebből.
Hm..jogos a kerdes.Eloszor is : igen az anyasag ezzel jar. ezt tudtuk elore csak nem keszultunk fel ra, de sztem nem is lehet. Masodszor: nehezen birom en is, foleg hogy nekem sincs erdembeni segitsegem napkozben. Harmadszor : elkezdtem baba-mama csoportba jarni, ez azert jo mert ingyenes,egymas hazanal vagyunk, mindig masnal. A hasonlo koru babak tudnak mindig mas jatekokkal jatszani, akar egesz pici kortol kezdve. Harmadszor : az anyukak sem hulyulnek be teljesen egesz nap egyedul otthon. Hozzateszem h kisbabam belgorccsel szenved, ergo eves utan sokat sokat sir, igy a talkozok fele azzal telik h nyugtatom, de igy is megeri a dolog.
A szomszedsagban rengeteg a baba,de az anyukak nem baratkoznak, vagy egyszeruen nincs is ra idejuk, energiajuk. Nekem bezzeg lenne!!
Egyebkent meg igy is a het napbol 4 meg mindig nehezen telik, jon a tel amikor meg jobban beszorulunk a hazba akkorra remelem kialakul majd 1 jo kis tarsasag babazni.
Kitartas, nemsokara nagyobbak lesznek es lehet veluk jatszoterre menni, es ott mas anyukakkal is lehet majd csevegni kozben :)
3hos kisfiu anyukaja
Lehet egyedul vagyok ezzel , de en nagyon elvezem a babazast!Abszolult nem faraszt, imadom!Fiam 4,5 hos nagyon jo baba, szoval biztos ez is segit, DE jovunk megyunk mindenhova mar 1 hos kora ota.Kulfoldon elek, tehat nekem sincs segitsegem, kiveve a 75 eves anyosomat...kiborito...bar mar sikerult "betorni".
Jarunk mi is baba-mama klubba az itteni magyar anyukakkal, de csak havi 1x ennek ellenere minden nap csinalunk vmit: seta,bevasarlas,piac, szomszedolas,jatek a lakas kulonbozo pontjain.
Babakocsival mar bejartam a varost, nem kell megilyedni csak el kell indulni(ja ,nincs kocsim)!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!